SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezzel a módszerrel sokkal könnyebben ráveheted a gyerekeket a fogmosásra - Nyereményjáték!

Németh Noémi [cikkei] - 2023-02-17
 [X]

Változik a világ, egyre több területen jelennek meg a játékos appok, az interaktív és szórakoztató elemek - a mai gyerekek világának ez már alapvető része. Ami viszont sosem változott (mostanáig), az az, hogy a kicsiket nehéz rávenni az unalmas és kényszerű fogmosásra. Mutatjuk a megoldást, amit a Philips Sonicare termékcsalád hozott el: így válhat játékossá és sokkal hatékonyabbá a fogmosás, mint valaha. Olyan termékeket is mutatunk, amiket neked is érdemes kipróbálnod, ha szeretnéd sokkal alaposabban tisztítani a fogaid.
Ezzel a módszerrel sokkal könnyebben ráveheted a gyerekeket a fogmosásra - Nyereményjáték!

Hogy lehet érdekes a fogmosás? 

A legtöbb kisgyerekes családban állandó harcok színtere a fürdőszoba: nehéz rávenni a kicsiket arra, hogy rendszeresen és elegendő ideig mossák a fogukat - ráadásul a megfelelő technika elsajátításával is lehetnek gondok (ami sokszor még a felnőttek esetében is fennáll). 

A Philips Sonicare for Kids elektromos fogkefe különleges technikával működik, így alkalmas az érzékeny fogak és az íny gyengéd tisztítására is. Másodpercenként 500 mozdulatot tesz - hagyományos fogkefe használatával lehetetlen lenne felvenni a versenyt ezzel a teljesítménnyel.

A magas rezgésszámnak köszönhetően akár 75%-kal több lepedéket tud eltávolítani, mint egy sima fogkefe. A legtöbb szülőt ezek az adatok győzik meg arról, milyen nagy segítség egy ilyen eszköz - de mi győzi meg a gyereket arról, hogy fogat mosni jó is lehet?

A válasz: egy játékos app, amit párosítani kell a fogkefével. Az applikációban jutalom vár arra, aki rendszeresen, alaposan és megfelelően tisztítja meg a fogait - a műveletet Sparkly, egy új kis barát ellenőrzi, aki annál boldogabb lesz, minél ügyesebben mossa meg a fogait a kicsi. A KidTimer méri a fogmosás idejét, így segít hozzászoktatni a gyermeket a 2 percig tartó fogmosáshoz.
 


 

Az appon keresztül sokat tanulhatnak a helyes fogmosásról és más érdekességeket is megtudhatnak, a szülők pedig szemmel tudják tartani gyermekük fogmosásait és azt is, hogy azok mennyi ideig tartottak.

A Philips Sonicare for Kids tulajdonosok szüleit kérdezték: 98%-uk azt mondta, hogy könnyebben tudják így rávenni gyermeküket a fogmosásra.
 



Egészségesebb fogak - nemcsak a kicsiknek

Bármilyen alaposan is mosunk fogat hagyományos fogkefével, egy elektromos készülékkel nem versenyezhetünk: a Philips Sonicare Prestige fogkefék percenként 62.000 mozdulatot tesznek meg a fogaink körül.

Ebből következik, hogy sokkal kevesebb energiával jóval nagyobb hatást érhetünk el: a DiamondClean Prestige termékek 20-szor több lepedéket távolítanak el, mint egy sima fogkefe. Mindez már két hét alatt egészségesebb fogakat és ínyt eredményezhet.
 

Philips Sonicare Prestige


A fogkefefejeket 3 havonta cserélni kell - ahogy egy sima fogkefét sem érdemes több hónapig használni. A Philips Sonicare termékei gondoskodnak róla, hogy ne feledkezzünk meg a határidőkről, és a BrushSync technológiának köszönhetően figyelmeztetnek, amikor már érdemes cserélni. 

Sőt: azt is felismerik, hogy milyen fogkefefejet csatlakoztattunk az eszközhöz, és ennek függvényében fogmosási módot is javasolnak. Érdemes hallgatni rájuk: hacsak nem vagyunk fogorvosok, ezek az intelligens eszközök valószínűleg jobban értenek a fogainkhoz, mint mi magunk. 

Ha így teszünk, már két hét alatt egészségesebbé válthatnak a fogaink és az ínyünk is. Az app folyamatosan szemmel tartja a fogmosásunkat: jelentést küld róla, valós időben mutatja, hogy haladunk, és személyre szabott javaslatokat is ad. Alaposabb már nem is lehetne: másodpercenként 100-szor ellenőrzi a nyomást és a lefedett területet.
 

Philips Sonicare Prestige


Milyen fogkefe-fejet válasszunk?

Minden mosoly egyedi, így egyéni ápolást is igényel. Többféle fogkefefej között is választhatunk az igényeinknek megfelelően:


Premium Plaque Defense - ha fontos a gyengéd tisztítás

Ha érzékenyek a fogaid, érdemes kipróbálnod ezt a fejet: rugalmas oldalai ugyanis enyhítik a túlzott nyomást, az erős csúccsal pedig könnyebben elérheted a nehezen található lepedékeket. Egy átlagos fogkefénél akár 10-szer hatékonyabban dolgozik.


Premium Gum Care - ha érzékeny az ínyed

Ha érzékeny ínnyel küzdesz, gyakrabban vérzik vagy fáj, akkor érdemes ezt a fejet választanod: használatával akár 7-szer egészségesebbé válhat az ínyed már két hét után!


Optimal White - ha fehérebb fogakat szeretnél

Ha azt szeretnéd, hogy a fogaid fehérebbé váljanak, akkor ez lesz a legjobb barátod: már 7 nap alatt kifejti hatását és akár 100%-kal kevesebb elszíneződést tesz lehetővé - középső szálai ugyanis hatékonyan célozzák meg a felületi elszíneződéseket fogmosás közben.
 

Philips Sonicare Prestige


Premium All-in-One - minden egyben

Ez a fej minden problémával leszámol: egyszerre tisztít, fehérít és védi az ínyt. Jótékony hatásait már két nap után észlelheted, ugyanis ennyi időre van szüksége ahhoz, hogy 100%-kal kevesebb elszíneződést eredményezzen.


TongueCare+ - a friss leheletért

Ez egy nyelvtisztító kefe: ha az üde lehelet a cél, akkor ezt a fejet érdemes bevetni. Különleges kialakításának köszönhetően eltávolítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat, melyek a nyelven telepedtek meg.


PowerFlosser - fogselyem helyett

A fogselymes tisztítás nagyon fontos része kellene, hogy legyen a napi szájápolásnak, ennek ellenére a többség szeret róla "megfeledkezni". A nehezen hozzáférhető helyeken kényelmetlen a használata, ha pedig véletlenül "megszalad", annak azonnali fogínyvérzés lehet a vége. Pedig egy átlagos fogmosás után rengeteg lepedék bújhat meg a fogaink között, amiket nem tudunk elérni a sima fogkefével - és észrevétlenül rongálják fogainkat a nap 24 órájában.

A PowerFlosser fogköztisztító segítségével búcsút inthetünk a fogselyemnek - az eszköz X-alakú QuadStream heggyel és 3, személyre szabott fúvóka segítségével tisztítja ki a fogközöket. Nem is akárhogyan: akár már 60 másodperc alatt eltávolítja a lepedék 99%-át.
 

A klinikailag tesztelt, modern és igényes termékek új alapokra helyezhetik a fogmosást az egész családban: segíthetnek abban, hogy a kicsik sokkal tudatosabban foglalkozzanak a szájápolással - a játékos és interaktív elemek valódi motivációt eredményeznek, ez pedig sokkal hatékonyabban működik, mint a kényszer. A család többi tagjának pedig nagyon rövid időn belül lényegesen egészségesebbé válhatnak a fogaik.

További információ: Philips Sonicare elektromos fogkefék

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj helyesen az alábbi egyszerű kérdésekre február 26. éjfélig és a helyes választ beküldők között kisorsolunk egy Philips Sonicare DiamondClean 9000 (HX9911/94) Szónikus elektromos fogkefét.

Sorsolás: 2023. február 27.

A nyertest e-mailben értesítjük.

Nyerj egy Philips Sonicare DiamondClean 9000 Szónikus elektromos fogkefét!

1. Hány fordulatot tesz másodpercenként a Philips Sonicare for Kids elektromos fogkefe?
2. Milyen fogkefefejet érdemes választani érzékeny, vagy gyakran vérző ínyhez?
3. Mit helyettesít a PowerFlosser?

Csak bejelentkezett felhasználók nézhetik meg az eredményeket!

Advertisement

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

Idegbántalomra utaló kisebb eltéréseket már egészséges cukoranyagcseréjű, de cukorbetegség szempontjából magasabb kockázati csoportba tartozóknál is találtak a Semmelweis Egyetem kutatói. A vegetatív és érzőidegrendszer zavarát okozó állapot jeleinek mielőbbi felismerése segítheti a betegség megelőzését és hatékonyabb kezelését.
5 hasznos tipp kontaktlencsét viselőknek

5 hasznos tipp kontaktlencsét viselőknek

Viszket vagy ég a szeme, amikor kontaktlencsét visel? Számos oka lehet annak, hogy kontaktlencse-viseléssel összefüggő kellemetlenségeket tapasztal. Dr. Lendvai Zsanett, a Budai Szemészeti Központ szemész szakorvosa segítségével összeszedtük a probléma hátterében álló lehetséges okokat, illetve tippeket is adunk a panaszok enyhítésére.
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja