SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megkeserítik az életét a pigmentfoltok? Halványítsa őket eredményesen!

Családinet [cikkei] - 2019-01-29
 [X]

A pigmentfoltok olyan szabálytalan alakú, többnyire barna színű elváltozások, melyek az arcbőrön megjelenve gyakran zavarják tulajdonosaikat. Napjainkban azonban nem kell együtt élnünk szeplőinkkel akkor, ha kellemetlenül érezzük magunkat miattuk: a biotechnológiával előállított kozmetikumokkal ugyanis eredményesen halványíthatjuk őket.
Megkeserítik az életét a pigmentfoltok? Halványítsa őket eredményesen!

"A szeplők és más pigmentfoltok több okból is kialakulhatnak, a leggyakrabban azonban az UV fény és az öregedés hatására tűnnek fel" - magyarázza Oláh Róbert, a Natics organikus arcápolási szereket gyártó vállalat termékfejlesztési vezetője. Hozzáteszi, sok esetben azonban gyulladások, hormonális változások állnak a probléma megjelenése mögött, de nem egyszer a helytelen arcápolási rutin vagy nem megfelelő kozmetikumok okozzák a foltok kialakulását.

Az interneten a keresőoldalak milliónyi találatot dobnak ki, melyekben csodás folthalványítás ígéretéről olvashatunk házi praktikákkal. A szakértő szerint azonban a friss citrom használata irritálhatja arcbőrünket a savas PH-érték miatt, ráadásul, ha nem bio citromot vásárolunk, káros vegyszerek maradványait is a bőrünkre juttathatjuk általa. A 21. század rohamosan fejlődő biotechnológiájának köszönhetően azonban már elérhetőek olyan, kifejezetten folthalványítási céllal megalkotott arcápolók és szérumok, melyek igazoltan halványítják pigmentfoltjainkat.

Pigmentfoltok

"Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amelyben magas koncentrációban található meg olyan hatóanyag, amely célzottan gátolja a melanin előállítását. Azáltal, hogy a melanogonezis folyamata megszakad, nem termelődik a festékanyag, ezzel párhuzamosan pedig a foltok is elkezdenek halványulni" - mutat rá Oláh Róbert, hozzátéve ilyen a Natics Éclat folthalványító széruma is.

Úgy véli, eredményes lesz arcápolásunk akkor, ha gátoljuk a Tyrosinase enzim működést, és akkor is, ha AHA hámlasztókat használunk rendszeresen. Ha pedig mindezt alpha arbutinnal, tiszta C-vitamint tartalmazó C-20 szérummal, édesgyökér kivonattal vagy B3 vitaminnal fokozzuk, a folthalványítás is még sikeresebb lesz.

A szakértő szerint a pigmentfoltok 3-8 hét alatt halványulnak el, ez idő alatt tud a bőr teljes mértékben megújulni. Fontos azonban, hogy ne feledkezzünk meg a fényvédelemről, hiszen az UV-sugárzás hatására a festékanyag ismét termelődni kezd a bőrben, így a foltok újra felerősödhetnek.

A szépséged a küldetésünk - A Natics-ról

A 2018-ban fennállásának ötödik évét ünnepelő Scin Cosmetics Kft. magas minőségű klinikai hatékonyságú összetevőket tartalmazó, organikus kozmetikumai immáron három éve elengedhetetlen szereplői az igényes nők arcápolásának. A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező termékfejlesztőik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a hölgyek természet adta elragadó szépsége a tökéletesen egészséges arcbőrükben is láthatóvá váljon.
A Natics minden bőrproblémára valós megoldást tud nyújtani, legyen szó zsíros vagy éppen száraz arcbőrről, szeplőkről vagy az egyre többeket érintő aknéról.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja