A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Két kutya halt meg ivás közben - fulladásveszélyes itatót hívnak vissza

Családinet [cikkei] - 2018-07-12
Az IKEA visszahívja a kisállatoknak tervezett LURVIG vízadagolót, mert kutyák és macskák esetében fulladásveszélyt jelenthet.
Két kutya halt meg ivás közben - fulladásveszélyes itatót hívnak vissza

Az IKEA visszahívja a kisállatoknak tervezett LURVIG vízadagolót, mivel a kutyák és macskák feje beszorulhat a vízadagoló tartályba, és ez fulladással járhat
 

Az IKEA arra kéri a vásárlókat, hogy haladéktalanul szüntessék be a termék használatát, és vigyék vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat.

Az IKEA két balesetről értesült, amikor kutyák feje beszorult a tartályába és az állatok megfulladtak. LURVIG vízadagolót 15 piacon kezdte az IKEA árusítani 2017 októberében.

"Mélyen lesújtott bennünket a két eset, melynek során két kisállat megfulladt. Tudjuk, hogy vásárlóinknak mennyire sokat jelentenek, szinte családtagnak számítanak a kis kedvencek. Az IKEA mindig elsődleges szempontnak tartja a biztonságot, ezért döntött úgy, hogy visszahívja az áruházakból a LURVIG vízadagolót" ‒ mondja Petra Axdorff, az IKEA of Sweden AB. üzletági vezetője.

Az IKEA a vásárlók megértését kéri.

További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja