SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Különleges dizájnnal a nyugodt alvásért: Nyerj egy alvássegítő hálózsákot babádnak!

Családinet [cikkei] - 2022-05-16
 [X]

Nincs is annál fárasztóbb - babának, anyának egyaránt - amikor a baba nem alszik jól, sűrűn ébred, nehezen alszik vissza. Ennek hátterében rengeteg minden állhat: megmaradt reflexek, erős kontaktusigény, egészségügyi problémák, idegrendszeri érés, és ritkábban megszokás.
Különleges dizájnnal a nyugodt alvásért: Nyerj egy alvássegítő hálózsákot babádnak!

Szerencsére már van az alvástréning helyett természetes és biztonságos megoldás: A Móka és Zen csapata saját babavonalat tervezett, NiteHug néven, ahol az alvásról gyűjtött tudásunkat a babák és mamák örömére kamatoztathatjuk. A megoldás a speciális designú babahálózsákok, melyeket mintaoltalom is véd:

NiteHug babahálózsák újszülötteknek

  1. NiteHug újszülött zsák 0-6 hónapos kor között:  Speciális multifunkcionális designú, a méh ölelését imitáló babahálózsák, mely szabad mozgást is biztosít. Könnyebbé teszi a 4. trimesztert, - segíti az átállást anya méhe és a kinti világ között. A baba érzi, hogy körülveszi valami finom meleg, anélkül, hogy az a baba mozgását korlátozná, vagy túlmelegítené. A hálózsák két hónapos korig – kizárólag igény esetén, extra funkcióként - képes a Moro reflex részleges, vagy akár csak fél oldali korlátozására is - de két hónapos kor fölött már az átfordulásra készülve ezt feloldva, de a kezet továbbra is körülölelve nyugtatja a babát. A hálózsák ujja kinyitható, így a kezecske elő tud bukkanni, önnyugtatásra készen.
     
  2. És a NiteHug 6-18 hónapos Alvássegítő hálózsák, amely segít a babának megnyugodni, anya aktív jelenléte (értsd ébrenléte smiley) nélkül is. Anya simogató, biztonságot nyújtó tenyerét applikáltuk a babahálózsákra. A betét olyan érzetet nyújt, mintha anya keze rajta pihenne a baba hátán, vagy mellkasán egész éjjel. A betétre rá is lehet feküdni, nem zavarja meg a baba alvását.

NiteHug alvássegítő hálózsák tipegőknek

 

A NiteHug babahálózsák előnyei:

  • Gyorsabb, könnyebb elalvás
  • Mélyebb, jobb minőségű alvás
  • Biztonság érzetét nyújtja: vagy a méh ölelését imitálja, vagy anya tenyerét helyettesíti
  • Kevesebb ébredés
  • Hosszabb alvás
  • A zsákokban szabadon mozoghat, át is fordulhat a baba
  • Együtt és különalvás esetén is alkalmazható.
  • Légáteresztő anyagok, semmi műanyag: 100% Oeko-tex pamut és bambusz
  • Mosógépben mosható
  • Könnyű használat

BIZTONSÁGOS – nem korlátozza a baba mozgását, sem a karját, sem a lábát, csípőjét. Nem melegít túl, nincsenek rajta lógó, hosszú elemek, kapucni. Helyettesíti a laza takarót. Az újszülött zsák bambuszból is választható, amely extra nedvszívó, gombaölő és antibakteriális képességével további kényelmet biztosít. Ráadásul nyáron hűt, télen fűt.

Ebben a hálózsákban szabadon mozoghat, átfordulhat, kitámaszthat a babád, a kitámasztást még a zárt ujjvég is engedi.

További információ: https://www.mokaeszen.hu/baba_alvastamogatas

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Iratkozz fel a Terhesség hétről hétre hírlevelünkre vagy a Baba fejlődése az első 1 évben hétről hétre hírlevelünkre és a 2022. május 29. éjfélig a Terhesség hétről hétre hírlevélre feliratkozottak között kisorsolunk 3 db NiteHug újszülött babahálózsákot, a Baba fejlődése az első 1 évben hétről hétre hírlevélre feliratkozottak között pedig 3 db NiteHug Alvássegítő hálózsákot.

Sorsolás: 2022. május 30.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja