SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Prof. Dr. Balázs Csaba


Prof. Dr. Balázs Csaba
Endokrinológus

A Budai Endokrinközpont specialistája "endokrinológia" témakörben
Kérem, tegye fel kérdéseit, készséggel válaszolok Önnek! Bizalmát köszönöm!

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Élni akarni

Tisztelt Professzor Úr,
szeptemberben írtam Önnek barátnőm testvérével kapcsolatban, akinek a covid alatti sebészeti lezárások miatt nem megfelelően eltávolított anyajegy miatt áttétek alakultak ki a szervezetében és az Ön segítségét kértük, hátha tud tanácsokat adni, hogyan erősíthető a szervezete. A Professzor úr kérésére a testvér leleteket csatolt és írt a budai endokrinológiai munkahelyi címére, de sajnos a válasz nem érkezett meg. Sajnálattal írom, és nagy szomorúsággal, hogy a lány azóta a JóIstenhez került, nyugodjon békében. Viszont most egy másik barátnőm férjével kapcsolatban írnék. A férfi 34 éves hererákot diagnosztizáltak nála pár napja. Áttétek a tüdőn, a lépén, a vékonybélből életmentő műtét miatt kimetszettek egy áttétet, ekkor derültek ki a többi áttétek. A szövettanból pedig az, hogy a hererák áttétei.
Kedves Professzor Úr, tudna neki pár jó tanácsot írni? Hogyan tudnák felvenni a harcot a betegséggel? Olyan fiatal még...olyan jó ember, élni akar, meggyógyulni, családot szeretne. Kérem, egy pár jó tanácsot írjon. A heréről a daganat eltávolítása 1 hét múlva várható.
Tisztelettel és köszönettel.
Tisztelt Kérdező!

Végtelenül sajnálom a történteket, de én is beteg voltam (vagyok még) és ezért nem tudtam válaszolni. Sajnos a heredaganatnak több típusa is van, s a műtét után derülhet ki, hogy ezek közül melyik állhat fenn. Általánosságban az immunrenszere erősítését javaslom, pl. Astaxantin 2x1 tbl, Szelén komplex 1-2 tbl/nap.
Javulást és telejes gyógyulást kívánok tisztelettel:

Prof. Dr. Balázs Csaba
2022-01-08 13:28:40
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja