SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Kulcsár Krisztina


Kulcsár Krisztina
Családi vállalkozások szakértője, mediátor, mentor, coach, tréner

Elérhetőségeim:
Cím: Budapest, I. Csalogány u. 55. és Tata
Telefon: 06-20/662-45-69
E-mail: christina.kulcsar@gmail.com
Honlap: www.kulcsarkrisztina.hu,
www.soultherapy.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Idõsek gondozásának, felügyeletének feltételei

Kedves Krisztina!
Családi házamban szeretném idősek gondozását, felügyeletét vállalni.Minimum 6, maximum 20 embert tudok elhelyezni,mivel elég nagy az ingatlan.Sajnos vizes blokkok nincsenek kialakítva minden szobához, de minden szinten van közös fürdő, több zuhanyzóval, toalett, mosdó és kád. Bejelentett alkalmazott(ak) segítené(k) a munkámat.Azt szeretném megérdeklődni, milyen törvényes lehetőség van erre, milyen feltételek szükségesek ehhez, illetve milyen vállalkozási forma lenne legcélszerűbb?
Köszönettel: Baranyi Veronika
Kedves Veronika!

Javaslom első körben keresse fel a kerületi ÁNTSZ-t. Ott az előírásokról részletesen tájékoztatják. Ajánlom, hogy keresse fel még a kerületi Önkormányzatot is, hiszen az idős gondozás sok kerületben kiemelt téma, így még támogatást is kaphat. Vállalkozási forma tekintetében egy jó könyvelőre mindenképpen szüksége lesz, nemcsak a bejelentett alkalmazottai miatt. Ő nagy valószínűséggel a Kft-t fogja javasolni. Ha jól vagyok tájékozott valószínű iskolai végzettség is elő van írva, erre mindenképpen figyeljen.

Üdvözlettel:


Kulcsár Krisztina
2016-09-06 12:40:57
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja