A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Kulcsár Krisztina


Kulcsár Krisztina
Családi vállalkozások szakértője, mediátor, mentor, coach, tréner

Elérhetőségeim:
Cím: Budapest, I. Csalogány u. 55. és Tata
Telefon: 06-20/662-45-69
E-mail: christina.kulcsar@gmail.com
Honlap: www.kulcsarkrisztina.hu,
www.soultherapy.hu

Bemutatkozás

2002 óta foglalkozom kisvállalatokkal, változásmenedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel. Bár a tudásom megvolt hozzá korábban, most fordultam a családok, azon belül a családi vállalkozások sikerre segítése felé, hiszen gazdasági és mentálhigiénés szakemberként ez egyedülálló lehetõséget nyújt. 
 
Klienseim megerõsítettek abban, amit nemcsak a tanulmányaimból tudok, hogy a család is egy rendszer. Ha ott van valami „rendszerhiba”, akkor segítségre van szükség. Én beállítottságom a család és az abban rejlõ erõ. Ha itt nem mûködik, akkor az élet más területén sem mûködnek a dolgok. Hiszem, hogy ez mindennek alfája és origója. Mottóm: Gyökerek nélkül nem lehet szárnyalni.
Családi vállalkozásokban ezek az erõk duplán jelen vannak. 
 
Széchenyi István Egyetemen végeztem, 2003-ban, mint Vállalkozásszervezõ közgazdász, majd a Nyugat-Magyarországi Egyetemen 2005-ben Európa szakértõ egyetemi szakközgazdász lettem, jelenleg a Pécsi tudományegyetem pszichológiai doktori iskolájában doktorandusz vagyok. 
Hogy kerültem ezekból az egész Európára koncentráló, nemzetközi gazdasági irányokból a pszichológiához és a hazai családi vállalkozásokhoz? 
 
2013-ban elvégeztem a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzést, Analitikusan orientált, majd módszerspeicfikus Pszichoterapeuta lettem. Megtanultam a pszichodrámát, és részt vettem vezetõi coach képzésben is. Amikor 2014-ben a Három Királyfi Három Királylány mozgalom önkéntese lettem és az Újbuda Önkormányzat felkért, hogy a Családbarát Újbuda kezdeményezésüket segítsem, úgy éreztem, hogy irányba álltam, azt csinálom végre, amit legjobban szeretnék. A sok család, akivel találkoztam, akiknek segíteni tudtam, segítettek nekem is megtalálni azt a területet, amiben a legjobb lehetek. 
 
Szervezeti tagságok:
Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület
Magyar Pszichiátriai Társaság
Szervezetfejlesztõk Magyarországi Társasága
Magyar Pszichodráma Egyesület
Integratív Pszichoterápiás Egyesület
 
Fordulj hozzám: 
 
  • ha családi vállalkozásba akarsz fogni
  • ha a vállalkozás bármely tagja, aki eddig tartóoszlop volt, ki akar lépni
  • ha a gyerek ott akarja hagyni a családi vállalkozást
  • ha az „öreg” még mindig „nem akar nyugdíjba menni” 
  • ha a fiatalok mindent jobban akarnak tudni
  • ha a válásba belereccsenne a vállalkozás
  • ha át kéne adni, de nincs kinek
  • ha úgy érzed, hogy a családi vállalkozás kihasználnak, (elegendõ) fizetés nélkül, emiatt kiszolgáltatott vagy
 
A családi vállalkozások számos olyan nehézséggel küzdenek, amelyek más vállalkozási formára nem jellemzõk, mert átszövi õket az érzelmek és kötelékek hálózata. Ettõl erõsek, de ettõl gyengíthetõk ezek a vállalkozások. Ahhoz, hogy erõs legyen egy családi cég, érdemes lehet együtt gondolkodnod velem. 
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja