SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Ádám Olga


Ádám Olga
Képességfejlesztés a sakktáblán

A Sakk-Ovi oktatói gárdája egyelőre csak Budapesten és környékén, de remélhetőleg hamarosan kicsit távolabbi településeken is sakkozni tanítja a legfiatalabb (3-8 év közötti) korosztályt.
Óvodákban, iskolákban és más helyszíneken szervezünk heti rendszerességgel sakkfoglalkozást.

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-20/544-77-76
E-mail: info@sakkovi.hu
Honlap: http://www.sakkovi.hu/

Témakörök

összes téma      düh     foglalkozás     képességfejlesztés     képzés     kudarc     módszertani tanfolyam     óvoda     sakk     sakk könyv otthoni tanulás     sikerélmény     szolnok     tanfolyam     vereség     vidék  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Könyv otthoni sakktanuláshoz

Kedves Olga!

Mi Szolnokon lakunk, és itt nem találtam óvodásoknak való (5 éves a nagyobbik lányom) sakkozási lehetőséget, pedig én és párom is nagyon szeretünk sakkozni és jó lenne, ha gyermekeinkek is tovább tudnánk adni a játék szeretetét.
Tudnál ajánlani egy könyvet vagy más anyagot, amiből megismerhetem az általad említett játékokat, hogy magam taníthassam meg a lányomat? Esetleg általad szervezett csoport nincs a közelünkben?

Előre is köszönöm segítséged!
Tünde

Kedves Tünde!

Sajnos Szolnokon még nincs foglalkozásunk, és egyelőre könyvanyag sem jelent meg a Sakktáblás Játékokról, azonban van egy jó hírem is :)
Épp a jövő hétvégén tartunk egy 4 napos módszertani tanfolyamot, amelyen mindenki megismerheti a Sakktáblás Játékok teljes tananyagát, sőt aki kedvet érez hozzá - és alkalmasnak bizonyul - még oktatónak is csatlakozhat csapatunkhoz!
Tehát akár Te magad, vagy párod indíthatjátok el a szolnoki Sakk-Ovi csoportot ;-) (még a megszervezésében is segítünk).

Tanfolyam időpontja szeptember 18-21. és Budapesten lesz.

Ha érdekel, a részleteket itt találod:
www.sakkovi.hu/index.php?belso=modszertani.txt

Várom jelentkezésed! (info@sakkovi.hu)

Üdvözlettel,



Ádám Olga
2009-09-12 20:25:39
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja