SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Hármas ikreket hozott világra, párja a szülőszobán hagyta el

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-21
Párjával együtt örültek a hírnek, hogy hármas ikreik lesznek. A férfi azonban az utolsó pillanatban kihátrált, magára hagyta az anyát a három csöppséggel. A babák ráadásul különféle egészségügyi problémákkal születtek.
Hármas ikreket hozott világra, párja a szülőszobán hagyta el

"Találkozott egy látszólag komoly férfival, aki teherbe ejtette, aztán elhagyta” 

Lucy Peña mosolyogva tartja a kezében kisbabáit az interjú alatt, pedig tudja, hogy nagyon nehéz lesz apa nélkül nevelnie a három kicsit. Magas kockázatú terhessége volt, a babák egészségügyi problémákkal születtek. 

A nő nagyon boldog volt a várandóssága alatt, és úgy érezte, párja is örül neki, hogy hármas ikreket várnak. Együtt készültek a babák fogadására, ám a férfi az utolsó pillanatban meggondolta magát és kihátrált. Egyedül hagyta a három kicsivel az édesanyát a szülőszobán Dr. Cruz Jiminián klinikáján, Santo Domingóban.

Semmilyen támogatást nem biztosított a férfi, a nő azonban ennek ellenére sem tört össze: azt mondta, mindenki azt az utat választja, amit jónak lát - és próbálja jól kezelni a helyzetet. Bár sokkolták őt a történtek, igyekszik kitartani és nem összeomlani. Legjobban a gyerekeit sajnálja: tudja, milyen nehéz lesz egyedülállóként helytállnia. Van egy nagyobb lánya is, aki autista. Anyagilag sem tudja egyelőre, hogy fogja bírni a terheket. 

Az orvos is nyilatkozott, aki elmondta, hogy ő is nagyon aggódik az anyáért, amiért a párja elhagyta őt. "Találkozott egy látszólag komoly férfival, aki teherbe ejtette, aztán elhagyta” – mondta az orvos.

Az anya rengeteg támogató üzenetet kapott, sokan fejezték ki együttérzésüket. A nő a médián keresztül kért segítséget az ország elnökétől, hogy segítsen neki időpontot kapni egy orvosi vizsgálatra a gyerekei számára. 

 

Indexkép: Estarling Mateo Feliz / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja