SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Dühöngve hagyta el az édesapa a szülőszobát, amikor meglátta a gyermeke bőrszínét – az igazi meglepetés csak ezután következett

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2021-12-13
A szülésnek az egyik legemlékezetesebb dolognak kéne lennie mind az anya, mind az apa számára. Vannak azonban olyan esetek, amikor sajnos negatív visszhangja van az első hármasban eltöltött pillanatnak, és ezek nagyban rányomják a pecsétet a szülők további kapcsolatára. A történetünk egy dühös apáról, egy csalódott anyáról, és egy mit sem sejtő kislányról szól.
Dühöngve hagyta el az édesapa a szülőszobát, amikor meglátta a gyermeke bőrszínét – az igazi meglepetés csak ezután következett

A sztorit a Redditen osztotta meg egy elkeseredett fiatal édesanya, akit nagyon megviselt a szülés, nem csak testileg, hanem lelkileg is. Az egész úgy kezdődött, hogy teherbe esett és kiderült, hogy kislányt vár. A párjával együtt gyönyörűen berendezték a gyerekszobát, és együtt készültek arra, hogy világra jöjjön a lányuk. Igen ám, de a szülés után pár perccel nem csak az anya, de az apa is rendkívül megdöbbent.


Más bőrszíne volt a kislánynak, mint a szüleinek

„Amikor megláttam a kislányunkat, elképedtem. Jóval sötétebb volt a bőrszíne, mint az enyém és az apukájáé, ami rendkívül furcsa volt. Alig tértem magamhoz a szülés utáni fájdalmakból, a férjem pillanatokon belül letámadott. Azonnal megvádolt, hogy megcsaltam, és elviharzott a szülőszobából, magunkra hagyva engem és az újszülött kislányunkat” – mondta az anya.

Az apa a közvetlen környezetében hangot adott a nemtetszésének, minden ismerősüknek elmondta, hogy a felesége megcsalta, ráadásul minden, közösen vásárolt holmit kidobált a gyerek szobájából, többet a nő dolgai közül is. „Nem jött értünk a kórházba, a szüleimnél kellett meghúznunk magunkat, az édesanyám volt az egyetlen támaszom, ő segített feldolgozni ezt az egészet. Én tudtam, hogy nem vagyok bűnös, de a férjem hajtatatlan volt” – mondta az elkeseredett nő.


Váratlan fordulat, amire senki sem számított

„A férjem hetekig nem volt hajlandó közvetlenül beszélni velem, és egyszer sem kérdezte meg, hogy van a gyerekünk. Ez idő alatt én csináltattam egy DNS-tesztet, ami 100%-ban igazolta, hogy ő a gyermekünk apja. Szerencsére a párom unokatestvére pár napra rá csináltatott családfakutatást, és abból is kiderült, hogy az ő ősei körülbelül 30%-ban Afrikából származnak. A férjem apai dédnagyanyja egy titkos viszonyba keveredett, amiből megszületett a nagyapja, aki ezáltal 50%-ban afroamerikai volt” – írta az anyuka.

Természetesen ezek hatására a gyermek apja is belátta, hogy tévedett, és kedvese bocsánatáért esedezik, de a felesége egyelőre nem tudja, hogyan döntsön az újrakezdéssel kapcsolatban.

A Reddit felhasználók többsége azon a véleményen van, hogy egy ilyen férfi nem érdemel második esélyt, legyen bármilyen kedves, vagy szeresse akármennyire a felesége. Úgy gondolják, most mutatta meg az igazi arcát, és ezt a későbbiek során sem fogja elrejteni.

Ti mit tennétek a helyében?

Indexkép: Jornada Produtora képe az Unsplash.com-on

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja