SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

BalatonBike365 - bringás túrák egész évben

Családinet [cikkei] - 2022-04-25
Nincs olyan bringás bakancslista, amin ne szerepelne a Balaton körbetekerése. A Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ), a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) által létrehozott konzorcium a BalatonBike365 kezdeményezéssel ennél is tovább ment: olyan, a magyar tenger körüli, kerékpárral járható, kevésbé ismert, kisebb útvonalakat is kínál, melyek még izgalmasabbá és teljesebbé teszik a Balaton körüli biciklizést.
BalatonBike365 - bringás túrák egész évben

Kerékpáros sport- és turisztikai, valamint marketing és kommunikációs szakemberek, építészek, informatikusok, jogászok és önkéntesek évek óta dolgoznak azon, hogy a Balaton körüli kerékpározás élménye még jobban kiteljesedjen. A BalatonBike365 alapvető célja, hogy a Balatoni Bringakörúthoz csatlakozva, azzal közvetlen összekötve elérhetők legyenek a tó déli részén, a Balaton-felvidéken és a Nyugat-Balaton-Kis-Balaton térségben kijelölésre és kitáblázásra került kerékpározható utak, az így elérhető turisztikai szolgáltatások, természeti értékek, kulturális és gasztronómiai attrakciók.

A balatoni kerékpáros turizmust fejlesztő és népszerűsítő program keretében a konzorcium átfogó kutatást készíttetett a kerékpáros turisztikai piacról annak érdekében, hogy valós ismeretek mentén szülessenek döntések, szem előtt tartva azt az alapvetést, mely szerint Magyarország turisztikai potenciáljának növelése a turisztikai desztinációkban rejlik. Ennek a desztinációs logikának a zászlóshajója és kiemelt helyszíne a vidéki Magyarországon a Balaton térsége.

"Amikor megálmodtuk a BalatonBike365 projektet, célunk az volt, hogy az egész balatoni térségre vonatkozóan átfogóan valósítsunk meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és háttértelepüléseket egyaránt" - mondta dr. Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke. "Több, mint 800 km kerékpározásra alkalmas utat tábláztunk ki, amelyeken 20 pihenőpont és 3 szolgáltató központ segíti a kényelmes biciklizést, a szabadidő egészséges és hasznos eltöltését és már elindult az ehhez kapcsolódó weboldal és a BB365 applikáció is, melyek segítik a kerékpáros túrák tervezését és a helyszíni tájékozódást" – tette hozzá az MTSZA elnöke.

A kerékpáros turizmus élményét teszi tehát teljessé a BB365 applikáció is, amely segít felfedezni a Balaton környékét. Hol van a közelünkben egy jó lángossütő? Merre menjünk egy gyöngyöző rozé fröccsért? Akad-e a környéken egy kerékpárosbarát panzió, vízvételi lehetőség vagy bringás pihenő, esetleg szervíz? Hova térhetünk be egy kávéra? Milyen látványosságot nyújt a környék, illetve milyen kulturális eseményeken köthetünk ki a túra végén? Mások mellett ezekre a kérdésekre is választ ad a már Androidon és iOS-en is elérhető BB365 applikáció. Továbbá 50 tematikus túraútvonalat, illetve egy, a régiókon keresztül haladó, több napon át teljesíthető MTB-útvonalat is ajánl, kitáblázott útvonalhálózattal, a túrázás szempontjából hasznos információkkal, az elérhető szolgáltatásoktól kezdve a kihagyhatatlan látványosságokig.
 
Honlap: https://www.balatonbike365.hu
App Store: https://apps.apple.com/hu/app/bb365/id1572449336
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mksz.bb365
Facebook: https://www.facebook.com/balatonbike365
Instagram: https://www.instagram.com/balatonbike365/
 
A GINOP-7.1.9-17 – 2018 – 00012 számú fejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben jött létre. A projekt célja, hogy az egész térségre vonatkozóan átfogóan valósítson meg kerékpáros fejlesztéseket, bevonva a vérkeringésbe a partközeli és háttértelepüléseket egyaránt.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja