SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elmarad a 2020-as Fishing On Orfű

Családinet [cikkei] - 2020-07-31
 [X]

2021-es beköltözőnapot kapnak Lovasival, Kispállal, Beck Zolival és Bérczesi Robival, akik nem kérik vissza a Fishinges bérletük árát.
De más pontokon is próbál kreatív ajánlásokat tenni új támogatási rendszerén keresztül az elmaradását tegnap bejelentő Fishing on Orfű, amely állítása szerint sosem volt még ekkora bajban. A szervezők szerint a Fishing jövője is kérdéses lehet.
Elmarad a 2020-as Fishing On Orfű

A bejelentésre a fesztivál közönsége elképesztő szeretetáradattal reagált.

„A legvégsőkig szerettük volna, hogy biztonságosan összejöhessünk Orfűn a nyár végén, de minden lehetőséget végiggondolva most ki kell mondanunk: a 2020-as Fishing on Orfű elmarad” – írták a szervezők csütörtökön a fesztivál felületein. A Fishing volt az első nagyobb zenei rendezvény, amely a járványhelyzetre reagálva a teljes programját átszervezte augusztus végére és ezután majd’ minden jegyét újra eladta. Azért is nagy szó ez, mert a Fishing „egy teljesen független, szponzormentes fesztivál, ahol nincsenek eladott nagyszínpadnevek (ti szavazzátok meg azokat), nincsenek reklámok, szórólapok, reklámokat sugárzó kivetítők, hostessek.” – írják a szervezők. „Viszont ennek ára van: szponzorok híján a Fishingnek mindösszesen két bevételi forrása van: a belépőjegyek és a vendéglátás. Ez a két forrás vált most semmivé.” – szemlélteti a helyzetét a fesztivál, amely története során először a közönsége segítségét kéri. „A Fishing jövője, esetleges függetlensége, további szponzor- és reklámmentessége múlhat azon, hogy mennyire tudjuk minimalizálni a mostani kárt.” – teszik hozzá a szervezők.

A fesztivál egy olyan új, kreatív támogatási rendszerrel szeretné segítségre ösztönözni közönségét, amely egyben a jegyvisszaváltási felület is. A rajongók dönthetnek úgy, hogy bent hagyják a jegyeik bizonyos százalékát és ezzel a Fishinget támogatják. Természetesen lehetőség van a teljes vételár visszakérésére is, ám amennyiben a segítség mellett dönt a vásárló, a támogatás mértékének megfelelően ígér ajándékokat a fesztivál. Az összes közül a legszembetűnőbb a ’mindent vivő’ csomag: aki a bérletének a teljes árát benthagyja, egy különleges 2021.06.15-i beköltözőnapot kap ajándékba, ahol fellép Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. „Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estét tervezünk a legelhivatottabb jótevőinknek.” – írják a szervezők, akik közös fotót, Dicsőségfalat, egy Fishinges koncertfelvételeket tartalmazó rendkívüli dupla cd-t, limitált pólót és merch-csomagot (vászonszatyrot, passztartót támogatói passzal, kitűzőt és matricát) is ígérnek azoknak, akik nem kérik vissza a bérletük árát. És ez még nem minden, hiszen a legkisebb mértékben támogatók is kapnak exkluzív, eddig még meg nem jelent digitális Fishinges tartalmakat és felkerülnek a fesztivál Dicsőségfalára is, amely mind a Fishing weboldalán, mind a 2021-es fesztiválon is megtekinthető lesz.

Fishing On Orfű 20 támogatás

Fishing On Orfű 20 támogatás - Exkluzív mörcs-pakk

Fishing On Orfű 20 támogatás - Dupla koncertlemez

Fishing On Orfű 20 támogatás - Beköltöző nap

A napijegyeseknél a 100%-ot felajánlóknak jár a már korábban is említett merch-pakk, de minden támogató megkapja a digitális tartalmakat és felkerül a Dicsőségfalra is, csak úgy, mint a kempingjegyek vagy az off-programokra váltott jegyek adakozó tulajdonosai.

„A legfontosabb célunk mindig is az volt, hogy olyan fesztivált szervezzünk nektek, amire mi is szívesen elmennénk: ebből lett a Fishinges hangulat. Ha fontos neked a Fishing, ha jelent valamit neked ez a fesztivál, ha a szíveden viseled a jövőjét, akkor arra kérünk: támogass bennünket!” – kérik a szervezők.

A jegyek visszaváltásáról és a támogatásról 2 héten át, augusztus 13-ig nyilatkozhatnak a jegytulajdonosok. Ez azért is fontos, mert a már megvásárolt belépők nem lesznek érvényesek a 2021-es Fishingre. „A fesztivál akkora veszélybe került, hogy a támogatási rendszer lezárása után tisztán kell látnunk, mekkora lesz az a mínusz, amivel nekivágunk a jövő évnek, hogy még időben megtehessük az esetlegesen szükséges további mentőintézkedéseket” – írják ezzel kapcsolatban a szervezők.

A támogatási rendszerről minden információ elérhető a fesztivál weboldalán.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja