SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sportparkos játszóterek - ahol anya nyugodtan mozoghat, míg a kicsi játszik

Szász Anna [cikkei] - 2017-07-04
Nincs többé unalmas játszóterezés! Íme a legsportosabb játszóterek: nézd meg, hány helyen tudsz ingyen edzeni, miközben a gyermeked önfeledten mászókázik! 28 sportparkos játszóteret gyűjtöttünk össze.
Sportparkos játszóterek - ahol anya nyugodtan mozoghat, míg a kicsi játszik

A cikk 2017-ben frissült utoljára.

Gyermeked megunhatatlanul imádja a játszótéri homokvár építést, a hintázást, mászókázást? A csemete kedvéért mindent, de már csak félmosoly van az arcodon, mikor a parkba tartotok? Mit szólnál hozzá, ha te is tudnál "játszani" egy kicsit?
Az ország egyre több pontján van már olyan játszótér, ami mellett sportparkot létesítettek, szabadtéri fitnesz eszközöket helyeztek ki, hogy a mozogni vágyó szülők is kellemesen és hasznosan tölthessék el a játszótéri időt. A parkok többségét úgy alakították ki, hogy sportolás közben is figyelni tudsz a pöttömre.

Néhányan ódzkodnak a szabadban való edzéstől, pedig hidd el, hogy nem csak egészséges, dicséretes is. Hozd formába magad, miközben a gyermek játszik! Ő is jó példát lát maga előtt, és talán más szülők is kedvet kapnak egy kis edzéshez!

A fitnesz parkok nagy előnye, hogy ingyenesen használhatók. Akik eddig arra panaszkodtak, hogy drága a kondibérlet, most már nem lehet semmilyen kifogásuk. A gyermek is jól érzi magát a szabadban, te pedig elkezdheted a rég áhított fogyókúrát egy kis mozgással.

Megmutatjuk az ország legsportosabb játszóit - apukát se felejtsétek otthon!


Budapesti sportparkos játszóterek:
 

1. Kandó téri játszótér

Hatalmas fákkal körülölelt területen várja a családokat a 18. kerület játszótere. A játszótér sarkában kaptak helyet a kondigépek sok felnőtt nagy örömére. Kezdőknek érdemes az interneten alapgyakorlatokat keresni. A legtöbb parkban táblán jelzik, hogy melyik gép mire való, de ha felkészülten megyünk, gyorsabban és tudatosabban edzhetünk. A játszótéren sok felfedezni való játék van, marad idő a bemelegítésre és levezető gyakorlatokra is, amíg a kis lurkók ismerkednek a parkkal.

Hol van a Kandó téri játszótér és kondipark?
Cím: 1182 Budapest, Kandó tér 1-12
 

2. Huszti úti fitneszpark, játszótér

Fitneszgépeken erősíthetik izmaikat a szülők, míg gyermekük a színes játszótéri eszközökön vezeti le energiáit. Különféle szabadtéri eszközök segítségével hozhatjuk magunkat formába: pingpong asztal, kosárpalánk és sporteszközök várják a mozogni vágyó szülőket.
Aki még csak most barátkozik a sport gondolatával, kezdje kevesebb számú gyakorlattal. Minden nap, amikor jöttök a játszóra, eddz egy kicsit! Hamar kialakul a rendszeresség is, anya és a csemete is jobb kedvű lesz egy kis mozgás után. A végén még te várod majd jobban a játszóterezést! A sportpark részben a játszótér területén, részben közvetlenül mellette található.




 
Hol van a Huszti úti fitneszpark?
Cím:
 1033 Budapest, Boglya u. 1. (Huszti-Boglya u. találkozása)


3. Szitakötő játszótér és fitnesz pálya

Vérmezőn már húsz évvel ezelőtt is tudtunk játszóterezni, ugróiskolázni vagy szitakötőket megfigyelni az árnyas, fás parkban. A játszótéren számos szitakötővel találkozhatunk, ezért is kapta a Szitakötő nevet.
A játszótér felújítása már időszerű volt, 2011-ben kapott új, korszerű eszközöket. Két homokozó van, sok hinta, gumigömbök, mászóka. A fitnesz pálya a Vérmező másik oldalán kapott helyet, így csak nagyobb testvérrel, apukával, nagyszülővel érdemes elindulni. A sportparknak fontos egészséges életmódra nevelő szerepe is van, kamaszok, idősek is bátran használhatják. A fitnesz pályán kihelyezett táblán olvashatjuk, hogy melyik eszköz mire használható.

Hol van a Szitakötő játszótér és fitnesz pálya?
Cím: 1012 Budapest, Vérmező


4. Városligeti játszótér és kondipark

A gyermekjátszótér és a kamaszjátszó közelében alakították ki a kondiparkot, elsősorban idősebbekre szabva. Ez azt jelenti, hogy a gépeket könnyű kezelni, nem bonyolult a használatuk. Természetesen kamaszok, szülők is sportolhatnak itt. A park kerekesszékkel is megközelíthető. A játszótér hatalmas népszerűségnek örvend óriási területével, csak úgy, mint a fitneszeszközök. Sötétedés után sem kell nélkülöznünk a mozgást, napelemmel működő lámpákkal világítják ki a teret.


Kép: Városligeti Kondipark / Facebook

Hol van a Városliget játszótér és kondipark?
Cím: 1146 Budapest, Városliget (Dózsa György út - Ajtósi Dürer sor sarkához közel eső rész)


5. Kerekerdő park

Teljesen megváltozott a 9. kerület parkja, igazi családi pihenő- és sportparkká változott. Felnőttek és gyermekek egyaránt szeretnek a parkban kikapcsolódni. Az edzőpark segít frissen tartani a testet és lelket, szellemet. 7 kondigép várja a sportolni szeretőket. Tavasztól őszig nagyon kellemes környezetben mozoghatsz, ráadásul pénzbe sem kerül. Az egész park süllyesztett kialakítású, különleges, egyedi élményt ad.

Hol van a Kerekerdő Park?
Cím:
1094 Budapest, Tűzoltó u.


6. Hermina úti sport- és játszópark

Minden korosztály számára izgalmas és sportos programot kínál a Hermina úti sport- és játszópark. Amíg a kicsik kacagva lökik magasabbra és magasabbra magukat a hintán, te nyugodtan elvégezhetsz egy-két láberősítő gyakorlatot. A nagyfiúk pedig biciklis cross pályán fokozhatják az izgalmakat.
Nemrég KRESZ-pályával gazdagodott a terület, melyen játszva tanulhatják meg az apróságok a közlekedés szabályait. Ha elfáradtatok a sportolásban, játékban, piknikezzetek egyet a parkban! Ivókút, padok, kellemes környezet emeli a terület színvonalát.

Hol van a Hermina úti sport- és játszópark?
Cím:
1162 Budapest, Szlovák út 142.


7. Margaréta fitneszpark, játszótér

A 2014-ben megújult játszóteret Buda egyik legnépszerűbb és legkedveltebb játszójaként emlegetik. A gyerekek egyszerűen imádják a klassz játékokkal, traktorral, hatalmas homokozóval, ki-be bújós játékokkal felszerelt parkot. Anyu is szeretni fogja, mert jutott hely fitneszgépeknek is, sőt kosárpálya, pingpongasztal is van, akár egy családi bajnokságot is rendezhettek. Aki veszít, annak 20 guggolás!




 
Hol van a Margaréta fitneszpark?
Cím:
1124 Budapest, Margaréta u. 5–21.
Tömegközlekedés: 59-es villamos vagy 102-es busz a Széll Kálmán tértől, 212-es busz a Boráros tértől


8. Duna-Terasz Szabadidőpark, Kamaszjátszótér és Labdapálya

A kisgyermekek mellett a kamaszoknak és a szülőknek is kikapcsolódást nyújt ez a 13. kerületi park. A játszótér mellett streetball pálya és szabadtéri kondigépek állnak rendelkezésre. Erősítheted a hasizmodat, felüléseket végezhetsz, húzódzkodhatsz. Itt az egész család jól fogja érezni magát, senki ne maradjon otthon!

Hol van a Duna-Terasz Szabadidőpark, Kamaszjátszótér és Labdapálya?
Cím:
1133 Budapest, Kárpát utca 44.


9. Naphegy téri játszótér és tornapark

A Naphegy téri Pom Pom mesét idéző játszóteret a gyerekeken kívül a felnőttek is szívesen fogják látogatni. Épült mellette egy tornapark is, ahol a szülők égethetik a kalóriákat. Az apróságok egyik kedvenc játszótere lesz, imádni való Pom Pom figurák és történetek elevenednek meg itt.
Míg anyu edz, a pindurik rengeteg képességüket tudják fejleszteni. A játszótérben nem csak az a jó, hogy sok játék van, hanem az is, hogy sok a hasonló korú játszópajtás, akikkel közösen sokkal izgalmasabb a homokvár építés, vagy a bújócska.

Hol van a Naphegy téri játszótér és tornapark?
Cím:
1016 Budapest, Budapest, Dezső u. 11.
Megközelítés: 178-as busszal, vagy gyalog a Tabántól az Orvos lépcsőn át


10. Mókuska játszótér és sportpark

A 12. kerületben, Városkúton civil kezdeményezéssel épült a játszótér. A park közel 500 m², nem csupán játszótér, találkozási pont, közösségi tér is. A kicsik mellett a kamaszok és felnőttek szórakozására is gondoltak. 5 fitneszgépet helyeztek ki. Elliptikus tréneren tesztelheted állóképességed, hátizom-erősítő gyakorlatokat végezhetsz. A sportparkok iránt egyre nagyobb az érdeklődés. A nyári szünetben sok diák is szívesen tölti itt az idejét.


Kép: Mókuska játszótér és sportpark

Hol van a Mókuska játszótér és sportpark?
Cím:
1124 Budapest, Devecseri Gábor park


Kép: Mókuska játszótér és sportpark


11. Petőfi utcai játszótér és fitneszpark

A játszótér néhány éve kapott teljesen új arculatot. Különösen szépre sikerült, a lurkók élvezettel veszik birtokba az eszközöket. A felnőtteknek sem muszáj a padon ücsörögniük, néhány szabadtéri erősítő eszköz várja a sportos anyukákat, apukákat.

Hol van a Petőfi utcai játszótér és fitneszpark?
Cím:
1195 Budapest, Petőfi utca 2.


12. Hajógyári-sziget gyermek- és felnőtt játszótér

Lábnyújtó állvány, fekvőtámasz korlát, törzsfordító pad - néhány a Hajógyári szigeten megtalálható eszközök közül. A pöttömökre is gondoltak, a játszótéren ki-be bújós, mászós, forgós-rugós játékok között tudnak vidám, mosolygós perceket szerezni maguknak és neked. A nagyobb gyermekek pedig a hatalmas csúszdákon tesztelhetik bátorságukat.

Hol van a Hajógyári-sziget gyermek- és felnőtt játszótér?
Cím:
1033 Budapest, Hajógyári-sziget

 
13. Ilosvai Selymes téri gyermek- és felnőtt játszótér

A köztéri fitnesz eszközök kihelyezésének célja az ösztönzés is, hogy minél többen sportoljanak, mozogjanak. A sportnak köszönhetően jobb lesz a közérzeted, egészségesebb, fittebb leszel. Az eszközök használata legtöbbször ingyenes, így senki számára nem lehet akadály az edzés elkezdése. Apu is kísérjen el titeket a játszótérhez, mert a fitnesz park az út túloldalán van. A játszóteret nyáron is bátran használhatják a gyerekek, a nagy fák adnak hűs árnyékot. Fa vár, mászókák, nagy hinta várja őket.

Hol van az Ilosvai Selymes téri gyermek- és felnőtt játszótér?
Cím:
1147 Budapest, Ilosvai Selymes tér

 
14. Bikás parki fitnesz park

Mozgasd át a tested, míg gyermeked a Kalóz játszótér várát hódítja meg. Az eszközök gumilappal borított területen helyezkednek el, a futópálya és a játszótér szomszédságában. A kültéri gépeket úgy tervezték, hogy ellenállóak legyenek az időjárás viszontagságaival szemben.
A játszótér nyáron is nagyon kellemes, vizezni is lehet, gyermeked imádni fogja a nyári pancsolót. Pörgős-forgós, mászós játékok, tiszta, rendezett park, ennél nem is kell több.

Hol van a Bikás parki játszótér és fitnesz park?
Cím:
1119 Budapest, Bártfai u. – Bikás park

 
15. Leányka utcai játszótér és fitnesz pálya

A 22. kerületben is igénybe vehetnek szabadtéri fitnesz eszközöket a sportos anyukák és apukák. Közvetlen a játszótérnél találjuk a berendezéseket. Teszteld állóképességed, gyakorolj saját időbeosztásodnak és szintednek megfelelően. A gyermekek kedvence a csúszdás mászóka, illetve a kötélpálya.

Hol van a Leányka utcai játszótér és fitnesz pálya?
Cím:
1221 Budapest, Leányka u. 58–60.


16. Kandó téri játszótér

Hatalmas fákkal körülölelt területen várja a családokat a 18. kerület játszótere. A játszótér sarkában kaptak helyet a kondigépek sok felnőtt nagy örömére. Kezdőknek érdemes az interneten alapgyakorlatokat keresnie. A legtöbb parkban kihelyezik, hogy melyik gép mire való, de ha felkészülten megyünk, gyorsabban és tudatosabban edzhetünk. A játszótéren sok felfedezni való játék van, marad idő a bemelegítésre és levezető gyakorlatokra is, amíg a kis lurkók ismerkednek a parkkal.

Hol van a Kandó téri játszótér és kondipark?
Cím:
1182 Budapest, Kandó tér 1-12


17. Integrált tornapark és játszótér Csepelen

Magyarország első integrált tornaparkja és játszótere nyílt meg Csepelen, ahol fogyatékkal élő, valamint egészséges gyermekek és felnőttek együtt élvezhetik a mozgás és a játék örömét.
RészletekAz ország első szabadtéri integrált tornaparkja nyílt meg Budapesten


Fotó: Juhász Éva

Hol van a csepeli integrált játszótér?
Cím: 21. kerület, Budapest, Simon Bolivar sétány 4-8.


18. Markusovszky téri játszótér

A körülkerített játszótéren csőcsúszda, mászóka, homokozó és hinta várja a kicsiket árnyas, fás környezetben, pár méterrel odébb pedig különleges eszközökön mozoghatunk. A kamasz fiúk a játszótér melletti elkerített focipályán tölthetik az időt, így a család minden tagja megtalálja itt a maga szórakozását (sőt, a parkban még egy kutyafuttató is helyet kapott).

Hol van a sportparkos játszótér?
Cím: IX. kerület, Markusovszky tér (Corvin negyedtől pár percre gyalog)

 

Vidéki sportparkos játszóterek:

 

19. Balatonfenyves-Alsó szabadstrand

A Balatonfenyves-Alsó kisállomástól 1 perc sétára található a játszótér, közvetlenül a szabadstrand mellett. A játszótér mászókával, hintával, homokozóval várja a piciket, a közelben pedig sporteszközökön edzhetnek a felnőttek: ingyenes röplabda- és kosárpálya, erősítésre szolgáló gépek várják a szülőket. A játszótér és a sportpark között legalább 100 m távolság van, és büfék, mosdóhelyiségek is találhatóak a két helyszín között, ezért ide mindenképpen két felnőttel érdemes érkezni, mivel a sportparkról nem lehet közvetlenül rálátni a játszótérre.
 
Hol van Balatonfenyves-Alsó Szabadstrand sportparkja?

Cím:
8646 Balatonfenyves, Kálmán Imre utca vége (Balatonfenyves-alsói vasútállomás szomszédságában)


20. Kazár játszótér és szabadtéri fitnesz park

Kazár megújult játszótérrel és új fitneszparkkal várja az érdeklődőket. A játszótéren gumihinta, csúszda és egy minimászófal is helyet kapott. A kondieszközöket fiatalabbak és idősebbek is egyaránt használhatják. Ahhoz, hogy hosszú életűek legyenek a gépek, fontos, hogy mindenki rendeltetésszerűen használja azokat! Az eszközök mellett olvasható, melyik mire való. A szabadtéri eszközöknek nagy szerepük van az egészséges életmód kialakításában. A játszótér mellett kialakított fitnesz edzéseket látva a többi szülő is kedvet kaphat egy kis sportoláshoz.

Hol van a Kazári játszótér és szabadtéri fitnesz park?
Cím:
3127 Kazár, Kisrét


21. Szabadtéri fitneszpark - kondipark Aszalvölgyben

A játszótér mögött található a köztéri fitnesz park, mely kamaszok és felnőttek kedvence. Természetközeli helyen gyakorolhatjuk a saját testsúlyos feladatokat. A park gumilap borítású, korszerű kialakítású. A játszótéren hatalmas fák adnak hűs árnyékot, ezért kánikulában is el tudtok jönni ide.

Hol van a Aszalvölgyi játszótér és Kondipark?
Cím:
8000 Székesfehérvár, Lehel u. mögött

 
22. Bujtosi Városliget kondipark

Néhány évvel ezelőtt elhagyatott terület volt a nyíregyházi liget, mára azonban mindez megváltozott. Sportolók, családok töltik itt szabadidejüket. A kicsik élvezettel rohangálnak a játékok között, négytornyú várban játszhatják el kedvenc meserészletüket, vagy mérleghintázhatnak kedvükre. Mindeközben anya és apa meg a „nagy tesó” a kondigépeken mérhetik össze tudásukat, versenyezhetnek, hogy ki hajtja végre gyorsabban a lábemeléseket, felüléseket. A ligetet az egyedülálló épített labirintus miatt is érdemes felkeresni.

Hol van a Bujtási Városliget kondipark?
Cím:
4400 Nyíregyháza, István u.-Agyag u. találkozásánál

 
23. Tavirózsa Családi Fitness és Kalandpark

Bár ez a park nem ingyenes, mégis érdemes egyszer felkeresni, nem csak helyieknek. Gyönyörű, rendezett környezetben, játszva fejlődhetnek a legkisebbek a különféle játékok segítségével. Minicsúszda, libikóka, bébihinta, rugós játékok között tölthetik el idejüket a gyerekek. Bátrabbak a kötélpályát is kipróbálhatják: jótékony hatással van az egyensúlyérzékre, a mozgáskoordinációra, és nem utolsósorban önfeledt, nevetős pillanatokat élhet át általa a gyerkőc.
A fitnesz parkban 14 eszköz vár téged, minden testrészedet át tudod mozgatni, útmutató táblák segítenek eligazodni, mi mire való. Akár tornaórát is szervezhetnek ide az iskolák.


Kép: Tavirózsa Fitness és Kalandpark

Hol van a Tavirózsa Fitness és Kalandpark?
Cím:
6400 Kiskunhalas, Szász Károly u. 7.
A Tavirózsa Fitness és Kalandpark nyitvatartása:

  • Előszezon: február 1. – május 31. Hétköznap 10:00-17:00. Hétvégén 10:00-17:00.
  • Főszezon: június 1. – augusztus 31. Hétköznap 8:00-20:00. Hétvégén 8:00-20:00.
  • Utószezon: szeptember 1. – november 31. Hétköznap 10:00-17:00. Hétvégén 10:00-17:00.

Jegyárak:

  • Játszótér belépő: 500 Ft (2 óra hossza játszótér használat)
  • Fitnesz belépő: 500 Ft (2 óra hossza fitnesz eszközök használat)
  • Kísérőjegy: 200 Ft

Elérhetőség: +36 30 289 915
További információ: Tavirózsa Fitness és Kalandpark


25. Szegedi Játszótér – Játszóház – Sportpark

A Máltai szeretetszolgálat üzemelteti a játszóteret, ami nem csupán játszótér, de közösségi térként is funkcionál. A fenntartók célja elsősorban az, hogy a hátrányos helyzetű, nehezebb sorsú gyermekeket segítsék, játszva tanítsák, képességeiket a játékok által fejlesszék. 2013-ban a játszótér mellé sportparkot építettek, melyet nagy örömmel vettek birtokba a szegediek. A fitneszgépeket az idősebb korosztály is szívesen használja, saját tempójukban tudnak edzeni, karbantartani testüket.

Hol van a Szegedi Játszótér – Játszóház – Sportpark?
Cím:
6723 Szeged, Kemes utca és Retek utca által határolt terülten

 
25. Bükfürdői játszótér és sportpark

A játszótér eszközei egyenesen Amerikából érkeztek, törekedtek a legjobb minőség megvalósítására. A szülők a játszótér közvetlen szomszédságában lévő sportpark 12 kültéri fitneszgépén formálhatják alakjukat. Bükfürdőn két szabadtéri fitneszpark is van, az egyiket kerekesszékesek is tudják használni. Szerdától szombatig animátorok közreműködésével irányított sportprogramokon is részt vehetsz.

Hol van a Bükfürdői játszótér és sportpark?
Cím:
9740 Bükfürdő, Muskátli sor 8.


26. Tüskésréti szabadidőpark

A „Pécsi Margitszigetként” emlegetett Tüskésréti Szabadidőközpontban is van lehetőségetek kipróbálni a szabadtéri edzést, illetve a gyermekek a modern játszótéren homokozhatnak, hintázhatnak, felhőtlen órákat tölthetnek el. Tüskésrét korábban gazos, elhanyagolt terület volt, ezt szüntették meg. A tavat kitisztították, wakeboard pályát létesítettek. A tó körüli futópálya a futók életét könnyíti meg. Sötétedés után a pályát kivilágítják.


Kép: Centralwake

Hol van a Tüskésréti Szabadidőpark?
Cím:
7631 Pécs, Tüskésrét

 
27. Győr Barátság Liget

Győrben a lakótelepi házak között megújult a liget. Elsősorban a sportolni vágyó kisgyermekes családok keresik fel. Futópálya, kondigépek adják a mozgás alapját, a totyogók pedig a szép, új játszótéren fejleszthetik játékosan képességeiket. A ligetben pihenőpark is helyet kapott, ahol sakk– és kártyaasztalok, olvasókert várja a kikapcsolódni vágyókat. A nagyobb gyermekek kézilabdázni, streetballozni tanulhatnak, és meccseket rendezhetnek a pályákon. A bejáratnál térkép segíti az eligazodást. A játszótér és a kondigépek egymással szemben vannak. A fitnesz eszközök 14 éves kor felett bátran ajánlhatók minden korcsoport számára. Minden izom átmozgatására van lehetőség az egyedülálló parkban.

Hol van a Barátság Liget?
Cím:
9023 Győr, Ifjúság körút

 
28. Népkert fitneszpark és játszótér

A miskolci játszótér központi eleme a vár, mely kúszva-mászva vehető be a legkisebbek nagy örömére. A hagyományos játékok is megtalálhatók a játszón, mint a hinta, csúszda, homokozó.
A szabadtéri sporteszközök strapabírók, erősek, jó állapotúak, sokan szeretik és használják. A Népkertben nem utolsósorban sétálni is jó, az egész park kellemes, minden korosztály számára ideális.

Hol van a Népkert játszótér és fitneszpark?
Cím:
3529 Miskolc, Király u.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja