SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi Tervező Falinaptár 2012-re

Családinet [cikkei] - 2011-11-02
 [X]

A család jelent mindent, hiszen ők a legfontosabbak az életben!
Ideális esetben rájuk mindig lehet számítani és ők is számíthatnak ránk.
De, hogy a családfenntartáshoz szükséges anyagi feltételek meglegyenek, gyakran okoz nehézséget a munka és a család összeegyeztetése.


Családi Tervező Falinaptár 2012-re

Töltsetek együtt örömteli perceket

családoddal 2012-ben a Családi

Tervező Falinaptár segítségével



korábbi vásárlóink ötleteivel fejlesztve!

 

Tavalyi - eddigi első - naptárunk elsöprő sikert aratott, már nagyon sokan érdeklődtek az idei megjelenésről. Jó hírünk van, elkészült!

A naptár megrendeléséhez kattints ide!


Tudjuk milyen, mikor azt se tudod hol áll a fejed, mikor rájössz, hogy nem fogsz odaérni egyik helyről a másikra mert közben valamit még el kell intézni ami kiment a fejedből.

Kitaláltunk egy jó megoldást!
Mik a Családi tervező naptár 2012 előnyei?

 

2012 naptár1. A Családinet Családi Tervezőjével az idő kezelése gyerekjáték!

2. Egy pillantással átláthatod az egész család időbeosztását.

3. Alapvető naptár-tulajdonságain kívül biztosítja minden család számára, hogy életük szervezetten, rendben folyjon.

4. A család minden tagjának saját oszlopot biztosít programjai megszervezésére, nyomonkövetésére, összehangolására.

5.  havi táblázatos formátum biztosítja a könnyű áttekinthetőséget, hogy a napi, heti és havi tervek és tevékenységek szervezettek legyenek, mindig tudjátok ki hol jár a családból, melyik gyerkőcöt hova kell vinni különórára, mikor fér bele anyunak a fodrász. :)

6. A rend egyik legkellemesebb hozadéka: több időd jut a gyerekekre, lesz időd a családoddal kikapcsolódni!

Rendeld meg most!

A naptár készítését közvéleménykutatás előzte meg. Szerettük volna tudni mi az a formátum, ami a legszimpatikusabb az anyukáknak, hol tartják a legtöbb családban a falinaptárat.

Megkérdeztük vevőinket mi a véleményük a tavalyi
Családi Tervező Falinaptárról:

  • "Még nem volt szükségünk ilyen naptárra, de ahogy növekednek a gyermekeink úgy sűrűsödnek a programok is. Hogy mindenkinek átláthatóbb legyen az időbeosztása, mindenképp ajánlatos beszerezni egy tervezőnaptárt. Nagyon praktikus ötlet!" (fehernevirag)
  • "Szerintem is nagyon jó maga az elgondolás. Imádom a családomat, de férfi mivoltomból adódóan a programok mellett az egyéb dátumokat már nem tudom észben tartani, például szülinapok, vagy névnapok. Így viszont, mivel már nagyok a gyerekeim azt is beírhatják, hogy mit szeretnének kapni, és akkor tudunk előre tervezni anyagilag is." (Weiserdaniel)
  • "Mi fél éve használjuk, orvosi időpontok kontroll vizsgálatok, ki mikor hova... Ez így jó, ahogy van!" (tpkriszta)
  • "Most használom először a családi naptárat, de szerintem fantasztikus és kitűnően lehet használni. Az ideihez hasonlót várok, mert átlátható, és a mérete is pont jó." (Betti)


Limitált példányszámban készül, megjelenés után kizárólag a kijelölt árusítási pontokon és a Családinet webáruházában hozzáférhető!

Rendeld meg most!


2012 naptár promó

Családi Tervező falinaptár 2012-re

Családok által tesztelve!

MIT TARTALMAZ A NAPTÁR?

  • 5 tágas oszlop a programok megszervezésére és koordinálására,  legfeljebb 5 családtag számára egyszerre, egymás mellett.
  • Minden családtag oszlopát külön színnel jelöltük, hogy könnyebb legyen követni az eseményeket.
  • Havi bontásban készült, hogy időben átlásd mennyi ünnep, születésnap, névnap lesz abban a hónapban, amire félre kellene tenni.
  • Vidám rajzokkal, családias mintákkal, hogy praktikussága mellett jól mutasson a gyerekszobában, konyhában, előtérben - vagy épp a telefon mellett. :)
  • A/3 méretben, ami elég nagy a célhoz, de nem túl nagy a lakáshoz.
  • Az oldalak alján minden hónapban játékos feladat kicsiknek, hogy ők is jól szórakozzanak és fejlődjenek.
  • A hétvégéket külön színnel emeltük ki, akárcsak az ünnepnapokat.
  • Jelöltük benne a már ismert iskolai szüneteket, gyereknapot, anyák napját, pedagógusnapot, apák napját… egyszóval minden fontos szünetet és ünnepet, amiről sokan elfeledkeznek.
  • Lehetőséged van felár ellenében egyedi fotókkal kiegészíteni a naptárad - akár azért, hogy megajándékozhasd a nagyit is vele! :)


HOGYAN NYERHETSZ A NAPTÁRRAL?

Válassz az alábbi lehetőségek közül!

1. Rendelj a barátnőkkel közösen, vagy karácsonyi ajándékba legalább 5 darabot és a postaköltséget mi álljuk!

2. Rendelj mellé játékokat a webshopunkból 10.000 Ft értékben és használd fel 2.000 Ft-os ajándékkuponod! Így egy szállítással a karácsonyi ajándékokat is megrendelheted csemetédnek!

3. Rendelj 10 db-ot és nem csak a szállítási költséget vállaljuk át, de részt vehetsz nyereményjátékunkon, ahol karácsonykor családi wellness programokat sorsolunk ki több mint 300.000 Ft értékben!


- 1 db családi hétvége az alsópáhoki Kolping Hotel****ben
- 1 db családi hétvége a ceglédi HOTEL Aquarell****ben
- 3 db családi belépő az Aquaworld Vízibirodalomba, ami egész napra szól



A Családinet Családi Tervező Falinaptára a praktikum és az esztétikum házassága - vidám, ötletes képekkel, tippekkel.

A Családinet Családi Tervező tulajdonságai sokoldalúak. Ha a családnak nincs minden oszlopra szüksége, használhatod a tartalék oszlopokat háztartási projektek, gyermekfelügyeleti utasítások, heti menü tervezés, személyes célok, nyaralás vagy szünidei témák, fontosabb ügyfelek, gyerek iskolai tantárgyai stb. felsorolásához. A lehetőségek száma végtelen. Próbáld ki!

Rendeld meg most!

1800 Ft-ért (+szállítási és csomagolási költség*, ha azt kéred, hogy küldjük ki Neked) és tartsd rendben családod életét!

Limitált példányszámban, megjelenés után kizárólag a kijelölt árusítási pontokon és a Családinet webáruházában hozzáférhető!***
 
*Szállítási és csomagolási költség: 1 db-nál 990+160 Ft [Magyarországon belül](Érdemes több darabot rendelni, mert 5 db - vagy afeletti - rendelés esetén ezt a költséget mi álljuk!)
- Személyes átvételre is van lehetőség, Budapesten a IV. kerületben, a Magic Box játékboltban.
 

Karácsonyi ajándéknak is kitűnő barátok, rokonok részére!

Gyakran ismételt kérdések:

Mikor kell kifizetni az előrendelt naptárat?
Az előrendelési időszak lezárultával megkezdjük a futáros házhozszállítást, amelynek díja 990 Ft+160 Ft, és átvételkor a termék árával együtt fizetendő. Személyes átvétel esetén is átvételkor kell kifizetni a naptára(ka)t, ekkor természetesen nincs extra költség hozzá.

Hol és mikor lehet személyesen átvenni a naptárat?
Budapesten a IV. kerületben a Magic Box játékboltban lesz az egyik átvételi pont, illetve tervezünk vidékre is ilyen helyeket, de ezek címét és számát a már beérkezett előrendelések függvényében határozzuk meg. Amint véglegesek lesznek az átvételi helyek, ki fogjuk írni a pontos címeket.

Küldhetek-e saját képet?
Igen, van lehetőség saját fényképekkel egyedi naptár rendelésére is. Részletek hamarosan...

Milyen színben, alakban és méretben kapható a naptár?
A naptár egy változatban készült, amely A3-as méretű és álló tájolású, minden hónap más alapszínű, családtagonként különböző színű oszlopokkal, egyedi színválasztásra nincs lehetőség.

"Kedves Családinet!

Nagyon tetszik a családi tervező naptár, de nálunk 5 gyerek van és a két szülővel együtt már kevés az 5 oszlop, hogy mindenki programja beleférjen. Mit javasoltok?! Sz.M."
Kedves Sz.M.!
Először is gratulálunk az 5 gyermekhez! Küldj nekünk egy fotót róluk naptár rendelésed mellé (e-mailen is küldheted) és egy második naptárt ajándékba adunk, hogy mindenkinek legyen helye bőségesen!
"**


** A fenti lehetőséget minden olvasónknak felajánljuk akinek több gyermeke van, mint amennyi a naptárban elfér! :)

*** Kijelölt árusítási pont:
MagicBox Játékbolt, 1042 Budapest, Árpád út 51-53. (az udvarban)
Itt vehetik át azok a vásárlók is, akik előrendeléssel megrendelik, de kiszállítás helyett a személyes átvételt választják.

Kérdéseid, észrevételeid írd meg a  naptar@csaladinet.hu címre!

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
A szerkesztő ajánlja