SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit hozzon a nyuszi? - Húsvéti ajándékötletek gyerekeknek

Németh Noémi [cikkei] - 2016-03-16
Nem tudod, mi legyen az idei húsvéti meglepetés gyermeked számára? Szétnéztünk a most népszerű játékok között, ezekből adunk néhány tippet a Nyuszinak. A képek alatti linkre kattintva azt is megtalálod, hol vásárolhatod meg a őket.
Mit hozzon a nyuszi? - Húsvéti ajándékötletek gyerekeknek

1. Vidám színű, állatos építőjáték

Fisher-Price MB guruló állatos építőjáték

Vidám, élénk színű, állatos építőkockák a legkisebbeknek. Ha a görgős alapra helyezik az állatkákat, vidám meglepetés várja a kicsiket.

 

2. Nyuszis üvegfestő szett

Az üvegfestő készlet minden alkalomra szuper ajándék - ha már Húsvét, akkor legyen nyuszis! Díszítsétek ki a lakást a kicsik által készített dekorációval, így igazán büszkék lehetnek majd magukra és az alkotásaikra. 

Húsvéti üvegfestő szett

 

 

3. Húsvéti nyomdakészlet


3 darabos húsvéti nyomda szett 

A nyomdakészlet segítségével csodaszép húsvéti képeket készíthetnek a kicsik, amit utána ki is színezhetnek. Kislányok és rajzolni, színezni szerető fiúcskák számára tökéletes húsvéti meglepetés.

 

4. Táncoló Virágvarázs

Vidám, tavaszi játékötlet, ami éppen aktuális a húsvéti időszakban. A kis virágok táncolnak, beszélnek, mozgolódnak, minden bogarat örömmel köszöntenek. Ha pedig a kis gazdijuk nem locsolja őket rendesen, akár el is hervadhatnak. Tökéletes tavaszköszöntő ajándék!

Táncoló Virágvarázs öntözőkannával és bogárkával

 

5. Illatos filctollkészlet 

Scentos: Illatos 8 darabos filctoll

Rajzeszközt ajándékozni mindig nagyon jó ötlet, hisz hasznos és kreatív időtöltés a vége. Hogy az ajándék Húsvét alkalmából igazán különleges legyen, válassz illatos filctollakat (illetve nem te, hanem a Nyuszi)! Rajzolgatás után a papíron is érződik a gyümölcsillat - csodaszép, illatozó tavaszi rajzocskák készülhetnek így.

 

 

6. Különleges buborékfújó

Végre itt a jó idő, irány a szabad ég alá! Különleges meglepetés lehet a régi, népszerű kültéri játék új változata: a Crystall ball buborékfújó, mellyel színes, műanyag labdákat alkothatnak a kicsik.

Crystall ball buborékfújó

 

7. Meglepetést rejtő tojás

Shopkins S4 meglepetés tojás

 

Nincsen Húsvét tojás nélkül - nagy örömben lesz része gyermekednek, ha a kifestett főtt tojások és csokitojások között rálelhet egy olyan darabra is, ami ennivalóan aranyos meglepetésfigurát rejt! A tavaszi szünet után pedig indulhat az iskolai cserekereskedelmi program: ha más osztálytársak is gyűjtik a figurákat, értékes kincseket szerezhetnek egymástól a suliban a kicsik. Te is így csináltad régen, ugye? :)

 

8. Görkorcsolya vagy futóbicikli

Pókember: állítható görkorcsolya védőszettel

A kellemes időjárás miatt a tavaszi időszak a legalkalmasabb a biciklizés, görkocsolyázás technikájának elsajátítására és gyakorlására. Ne feledkezz meg a védőfelszerelésről sem (térd- és könyökvédő, bukósisak), hisz a tanulgatás idején még gyakran előfordulhat, hogy a földön köt ki a kicsi - e néhány kellékkel azonban elkerülhetőek a sérülések.

         

Piros futóbicikli
 

 

9. Az örök klasszikus: a LEGO

A népszerű játék biztos, hogy örömet okoz fiúknak és lányoknak egyaránt, bármilyen alkalomból is kapják. Érdemes rákeresni gyermeked kedvenc meséire, szereplőire, hisz az legkedveltebb mesehősök a LEGO-játékok között is megtalálhatóak.

LEGO húsvéti nyuszi szett

Fiúknak: LEGO mini szuperhős szett

Lányoknak: LEGO friends partivonat

 

10. Barbie-baba
 

A Barbie-baba már generációk óta a kislányok egyik kedvenc játékának számít - bizonyára nagy lenne az öröm, ha a Nyuszi idén egy különlegesen szép hercegnő babával lepné meg a kis hölgyeket.

Barbie: Hercegnő baba - cukor mintás ruhában

 

11. Nyuszis mesehős (Zootropolis)
 

Zootropolis: Állati nagy balhé figurák - Judy Hopps és May Bellwther

 

A Zootropolis egy különösen jól sikerült gyerekfilm, melyet 2016. március elején mutattak be a mozikban: a kicsik pedig imádják. Zootropolis-ban békésen élnek egymás mellett a különböző fajta állatok úgy, mint Judy Hopps és May Bellwther. Lepd meg gyermeked a meséből ismert, kedves nyuszilánnyal és barátjával!


 

 

12. Pókemberes kisautó

A Hotwheels autók jól ismertek kiváló kidolgozásukról és minőségükről. A kisautók már önmagukban is csodálatos ajándéknak számítanak kisfiú-szemmel, hát még ha mindehhez a nagy kedvenc: Pókember is társul… ha egy ilyen kisebb meglepetés is felbukkanna a csokitojások között, az egész biztosan bearanyozná kisfiad napját.

Hot Wheels: Pókember kisautó - BLVD. Bruiser

 

13. Star Wars puzzle

Star Wars: jó és a rossz 4 az 1-ben puzzle

Egy újabb örök klasszikus, mely a kisfiúk körében töretlen népszerűségnek örvend. A mini Star Wars szereplőkön kívül szuper ajándék lehet egy puzzle is, amit akár együtt is kirakhattok, így családi programmá válhat a húsvéti ajándék.

 

14. Zsákbamacska

Vajon mit rejt a tasak? A népszerű figurákat imádják gyűjteni a kisfiúk, ha pedig véletlenül több darab is összegyűlik ugyanabból a fajtából, indulhat a kicsik számára komoly és izgalmas program: az iskolai-óvodai csereberélgetés a többiekkel.

Zsákbamacska Playmobil figura

 

A te gyermekednek mit hoz a Nyuszi? :) Látogassatok el a JátékNet birodalmába, nézzétek meg a legjobb ajánlataikat:

- Lux tojásdíszítő készlet
- Festhető hungarocell tojás
- Színes ötletek: Ünnepi tojások – hobby könyv
- Húsvéti tojásdísz  virágmintával többféle színben
- Húsvéti méhsejt tojás dekoráció
- 3D - húsvétváró kreatív készlet
- Gipsz 2 darabos öntőforma - húsvéti nyuszi és tyúk
- Gipsz 4 darabos öntő forma - húsvéti nyuszi és kacsa
- Húsvéti fantázia gipszkiöntő
- Számos húsvéti ajándék egy helyen

Képek: www.jateknet.hu

NYEREMÉNYJÁTÉK!

3 szerencsés olvasónk most 10-10.000 Ft értékű ajándékcsomagok nyerhet a Játéknet.hu jóvoltából!
Ahhoz, hogy nyerj, nincs más dolgod, csak helyesen válaszolni az alábbi kérdésekre március 23. éjfélig, mi pedig másnap (március 24.) kisorsoljuk azt a 3 szerencsést, aki megnyeri a 3 db 10.000 Ft értékű ajándékcsomag egyikét.
(Egy kis segítség: a helyes válaszok megtalálhatóak a nyereményjáték feletti linkeken).
A nyertesek nevét kiírjuk a cikk alatt és e-mailben is értesítjük őket.

 

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

MÁSIK HÚSVÉTI NYEREMÉNYJÁTÉKUNKAT ITT TALÁLOD

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja