SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hungary Card - Magyar Turizmus Kártya

Németh Ági [cikkei] - 2004-05-12
Az egész országban érvényes, jelentős kedvezményeket nyújtó kártya, a Magyar Turizmus Kártya - ismertebb nevén Hungary Card - március közepén jelent meg hetedik alkalommal a Hotelinfo Kft. Gondozásában.

Hungary Card  - Magyar Turizmus Kártya

 

Végre itt a tavasz és egyre több időt töltünk a szabadban és tervezzük kirándulásainkat, és a nyaralást. Most alkalom nyílik arra, hogy  a Magyar Turizmus Kártya segítségével  utazásainkat  kényelmesebben,  kedvezőbb áron vehessük igénybe.

 

A Hungary  Card évről évre bővülő megtakarítási lehetőségeket kínáló kártyát, bárki megvásárolhatja, és jövő év áprilisáig tudja felhasználni. Megszokott kényelméről sem kell lemondania, hisz a kártya több száz partnere minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal rendelkezik.

Utazzon bárki vasúton, autópályán, autóbuszon, vagy épp hajóval a Balatonon, minden esetben 50% kedvezmény illeti meg. Hat megyének múzeumait ingyen lehet látogatni, többek közt az ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, vagy a gödöllői Királyi Kastélyt. Több mint ezer szállás- és vendéglátóhely kínál országszerte 10-20% kedvezményt a kártya tulajdonosainak Kétezer forint értékű Főtaxi utalvány, ingyenes balesetbiztosítás és még számtalan lehetőség áll a Hungary Card tulajdonosai rendelkezésére. Mindenről részletes információ olvasható a www.hungarycard.hu honlapon.

 

A Hungary Card Light azok számára előnyös, akik a nagyobb mértékű közlekedési és kulturális kedvezményeket nem tudnák kihasználni, viszont gyakran utazgatnak az országban, így többször szállnak meg szállodákban, panziókban. Ehhez az egyszerűsített kártyához is tartozik egy Hungary Info 2004 című kiadvány, mely országrészenkénti bontásban, egy füzetben tömören foglalja össze az adott terület kiemelt rendezvényeit, látnivalóit, szállás- és vendéglátóhelyeit. A kiadvány tartalma megtalálható a világhálón is a www.hotelinfo.hu oldalon.

 

Természetesen itt bárki azonnal le tudja foglalni szállását is.

A kedvezményeket vagy önmagában a kártyával, vagy pedig a mellékelt utalványfüzet segítségével lehet igénybe venni. A kártya felmutatásához kötött kedvezményeket az érvénytartamon belül korlátlan alkalommal, az utalványfüzetben található leválasztható szelvényekhez kötött kedvezményeket az érvénytartamon belül bármikor, a szelvények darabszámával meghatározott alkalommal használhatja fel a kártya birtokosa.  

A szelvényeket tartalmazó, szabványos kártyaméretű utalványfüzet minden lapja perforált, a szelvények egy tőpéldányból és egy leválasztható részből állnak. A szolgáltatás igénybevételekor alkalmanként egy szelvény kerül bevonásra. (Az elszámoló szelvény nélküli tőpéldánnyal újabb kedvezmény már értelemszerűen nem vehető igénybe.)

A kártya vásárlása előtt ajánlott, hogy mindenki részletesen elolvassa a tájékoztatót.

 

/Forrás és további információ: www.origo.hu/

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja