A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A legostobább alkoholfogyasztók

Kókai Kata - 2006-05-30
Ezúttal következzen néhány tanulságos, ám mégis humoros történet a legelképesztőbb alkolfogyasztókról.
A legostobább alkoholfogyasztók
Berlin- A nő aki részegen lopott kocsit vezetett

Berlinben a rendőrség arra lett figyelmes, hogy egy autós nem csak furcsán, de ráadásul a szemközti sávban vezet. Mikor végre hosszas küzdelem után megállították az autót, egy részeg lengyel nőt találtak a volán mögött. Nem volt elég, hogy ittas állapotban ült autóba, ráadásul egyetlen papírt sem tudott felmutatni. Nem sokkal később az is kiderült, hogy az autó lopott volt.

Nem mindennapi eset, hogy egy részeg hölgy a szembejövő sávban lopott autót vezessen, ráadásul egy külföldi országban.

Clinton Township- Csak egy snacket szeretnék

Néhány héttel ezelőtt egy 24 éves férfi a békésen közlekedő motorosok elé vágott autójával, hogy őket megelőzve hamarabb jusson el a benzinkúthoz. Mikor a rendőrök megállították, már távolról érződött rajta a marihuana szaga, ráadásul autója tömve volt illegális gyógyszerekkel, s kábítószerrel. Mint kiderült, nem az aznapi benzin akció miatt sietett, csupán egy snackkel szerette volna csillapítani éhségét.

Szolgáljon örök tanulsággal mindenkinek: aki drogokat használ, lehetőleg ne a benzinkútnál csillapítsa éhségét.

Mumbai- Repíts el a holdfénybe

Mumbai-ban, egy kisebb indiai légitársaságnál kirúgtak egy pilótát, mert ittasan jelent meg munkahelyén. Amellett, hogy mintha mi sem történt volna munkába állt, még uniformisát sem vitte magával, mondván az egyetlen, amellyel rendelkezik, a tisztítóban van.

Sajnos ez esetben egyetlen barát sem ajánlhatta fel segítségét, mondván „majd én hazaviszlek”. Szerencsére a pilótát éneklése közepette eltávolították a repülőgépből.
Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja