SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-10-29
A színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá. A hírek szerint az 54 éves színész vízbe fulladhatott.
Elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja

Pár napja posztolt az otthonából, ahogy egy medencében ül, és a kilátásban gyönyörködik

Meghalt Matthew Perry, a kanadai-amerikai színész, akit mindenki csak a Jóbarátok Chandlerjeként ismert. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése alapján az MTI azt írta, eddig nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

A TMZ információi szerint a színészre az otthonában egy jakuzziban találtak rá, fulladás okozhatta a halálát. 

Matthew Perry pár nappal ezelőtt posztolt az Instagram-oldalán. A képen azt lehet látni, hogy épp egy medencében ül, miközben a kilátásban gyönyörködik. A Daily Mail azt írja, hogy a kép a színész Los Angeles-i otthonában készült.
 


 


Ő maga kérte, hogy az övé lehessen az utolsó mondat a Jóbarátokban

Matthew Perry 1969. augusztus 19-én született. Gyerekszínész volt, majd az igazi hírnevet a Jóbarátok hozta el számára, mely 1994-ben indult. A többi főszereplő Jennifer AnistonLisa KudrowCourteney CoxDavid Schwimmer és Matt LeBlanc volt. A sorozat a ’90-es évek legnépszerűbb tévésorozatává vált.

A színész szerepelt többek között a Bolond szél fúj, a Hajszál híján hősök, és a Bérgyilkos a szomszédom című mozifilmekben is.

Tavaly magyarul is megjelent könyvében: Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) nyíltan vallott a függőségéről, betegségeiről és magányáról. 49 éves korában a gyógyszerfüggősége miatt kirepedt a vastagbele, két százalék esélye volt, hogy túléli. De a könyvből az is kiderült, hogy ő maga kérte meg a sorozat egyik alkotóját, hogy az övé lehessen az utolsó mondat a sorozatban. 

Matthew Perry 54 éves korában vesztette életét.
 


 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Egy apa úgy döntött, nem kényszeríti bocsánatkérésre fiát, aki megbántotta az osztálytársát. Helyette egy fontos leckét tanított neki. Egy tanulmány szerint ha bocsánatkérésre kényszerítjük a gyerekünket, az visszafele is elsülhet.
Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

A háziorvos azt mondta a gyerek panaszaira, hogy influenzaszerű vírus. Majd miután nem javult a gyerek állapota, keresztet vetett és azt mondta, ő nem Jézus, hogy egy nap alatt meggyógyítsa a lányt. Az ügyeletről is hazaküldték őket, két órával később pedig a sürgősségire siettek vele, de hiába szállították át a nyíregyházi kórházba, már nem lehetett megmenteni az életét.
"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

Dr. Kürti László, a kiváló és rendkívül népszerű szolnoki gyermeksebész december elején tette közzé a felhívását arról, hogy pár hónap múlva nyugdíjba megy, és a hátralévő aktív idejében már nem tud új műtétekre időpontot adni. A mostanáig előjegyzett műtétjei kitöltik a megmaradt műtéti napjait, így a rendelésére érkező és műtétre szoruló gyerekeket csak tovább irányítani tudja.
A léleklátás művészete

A léleklátás művészete

A modern világban, ahol a tudományos magyarázatok uralkodnak, és az érzelmeink háttérbe szorulnak, egyre nő az igényünk a mélyebb, személyes megértésre. Az emberi lélek bonyolult labirintusa kifürkészhetetlen, és néha szükségünk van valakire, aki képes "belénk látni", segít eligazodni érzelmeink és gondolataink összekuszálódott gubancain. Ez a segítség érkezhet egy bölcs baráttól, pszichológustól, vagy akár egy különleges képességekkel rendelkező léleklátótól.
Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

A reflux bár igen gyakori és jellegzetes tünetekkel járó betegség, azonban az esetek egy részében nehezen diagnosztizálható. Ennek oka, hogy esetenként egyáltalán nem tipikus tünetekkel jelentkezik. Ha ismerjük ezeket a nem típusos tüneteket, akkor felmerül bennünk a reflux gyanúja és tudjuk, hogy orvoshoz - leginkább gasztroenterológushoz - kell fordulnunk. A betegséget ugyanis mihamarabb kezelni kell, mert az elhanyagolt reflux nemcsak megnehezíti a mindennapokat, de komoly szövődményeket is okozhat.
A szerkesztő ajánlja