SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Termékvisszahívás: kétféle élelmiszerrel is gond van a Sparban

Németh Noémi [cikkei] - 2022-12-22
Kétféle népszerű karácsonyi élelmiszerrel: az aszalt szilvával és a darált mákkal is probléma adódott a Sparban, mutatjuk az áruház közleményét a termékvisszahívás részleteiről.
Termékvisszahívás: kétféle élelmiszerrel is gond van a Sparban

Termékvisszahívások a Spar-ban

Aszalt szilva

"Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. által forgalmazott Aszalt szilva 200g (minőségmegőrzési idő: 19.07.2023, gyártó: Natur-Food Kft.) terméket érzékszervi nemmegfelelőség miatt a forgalomból kivonjuk. Amennyiben vásároltak a termékből, kérjük ne fogyasszák el!

Ezen terméket áruházainkba történő visszahozatal esetén visszavásároljuk, a termék vételárát visszatérítjük!

Az érintett terméket 2023.01.21-ig van lehetőségük visszahozni az áruházainkba, a határidő lejárta után visszavételi igényükkel kérjük a Natur-Food Kft-t (naturfood@naturfood.hu) keressék" - olvasható a Spar honlapján.
aszalt szilva

  • Probléma: érzékszervi nemmegfelelőség
  • Érintett termékek minőségmegőrzési ideje: 19.07.2023
  • Gyártó: Natur-Food Kft.
  • Kiszerelés: 200 g


Darált mák

"Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. által forgalmazott S-BUDGET darált mák 200g (minőségmegőrzési idő: 30.06.2023,
tételazonosító: DM0003, gyártó: PA-COMP Kft.) terméket érzékszervi nemmegfelelőség miatt a forgalomból kivonjuk. Amennyiben vásároltak a termékből, kérjük ne fogyasszák el! Ezen terméket áruházainkba történő visszahozatal esetén visszavásároljuk, a termék vételárát visszatérítjük!

Az érintett terméket 2023.01.12-ig van lehetőségük visszahozni az áruházainkba, a határidő lejárta után visszavételi igényükkel kérjük a PA-COMP Kft-t (info@pa-comp.hu) keressék" - írják a Spar.hu oldalán.

darált mák

  • Probléma: érzékszervi nemmegfelelőség
  • Érintett termékek minőségmegőrzési ideje: 30.06.2023
  • Tételazonosító: DM0003
  • Gyártó: PA-COMP Kft.
  • Kiszerelés: 200 g

Indexkép: Depositphotos.com 
Forrás: Spar.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja