SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megijedt a kutyától, kiszaladt az útra - 10 éves kislányt gázolt el egy kamion

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-12-06
Egy 10 éves kislányt gázolt halálra egy teherautó a 4-es számú főúton pénteken. Kiderült, hogy a kislány egy kóbor kutyától ijedt meg, ezért szaladt ki az útra. Legjobb barátnője végignézte a tragédiát.
Megijedt a kutyától, kiszaladt az útra - 10 éves kislányt gázolt el egy kamion

Megijedt a kóbor kutyától

Megrázó tragédia történt a napokban Tuzséron. Attól félt, hogy megharapja a kóbor kutya, ezért kiugrott az útra a 10 éves kislány. Egy épp akkor arra érkező teherautó azonban elsodorta - számolt be róla a Tények.

A kislány a legjobb barátnőjével az iskolából indult el. A Tények úgy tudja, hogy a lányok az iskolai Mikulás ünnepség után döntöttek úgy, hogy átsétálnak az egyik barátnőjükhöz. De már nem értek oda. 


A barátnője teljesen összetört

A kislány barátnője végignézte a történteket, teljesen összetört. Az anyukája beszélt a Tényeknek arról, hogy ismeretlen volt a gyerekek számára az az útszakasz. 

"Nem tudta, hogy merre kell menni és itt átment. Még soha nem jártak erre" - mondta az édesanya. 

A helyszínre több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett, de a kislány olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen meghalt. 

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Indexkép: tenyek.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja