SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Az én 7 éves fiam volt!" - Halálra gázoltak egy kisgyereket Bakson

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-10-10
Belehalt a sérüléseibe az a 7 éves kisfiú, akit egy autó ütött el Bakson. A kisfiú életéért sokáig küzdöttek. A helyiek szerint a kisfiú egyedül ment el játszani a parkba, és átszaladt az úton, amikor elütötte egy autó.
"Az én 7 éves fiam volt!" - Halálra gázoltak egy kisgyereket Bakson

A közeli parkba szeretett volna menni

"A 7 éves fiam volt az, nem egy ember, hanem egy kisgyerek" – ezt írta az édesapa nem sokkal azután, hogy a Délmagyar a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott információ alapján közölte, hogy elgázoltak egy embert. 

Csoki és kisautó is van a tragédia helyszínén. A baleset a Csongrád-Csanád megyei Baks Fő utcáján történt. A Tények információi szerint a gyerek nevelőszülőkkel, élt és a közeli parkba szeretett volna kimenni, ahol a gyerekek egyedül szoktak játszani. A Tényeknek nyilatkozott egy férfi, aki a baleset előtt 2 perccel még látta a kisfiút. 

Úgy tudni, a gázolás után a nő jobbra rántotta a kormányt, és 25 méterrel később állt meg. 

A kommentelők szerint egy "jómódú hölgy” vezette az autót. 

Egy nő így fogalmazott: „Nem tudnak odafigyelni, úgy mennek, mint az őrültek. Csak egy kisfiúról van szó, az életére törtek”.

A helyiek azonnal odarohantak hozzá, próbálták újraéleszteni, miközben a mentőket is hívták. 

Két mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett. A kisfiút folyamatos újraélesztés mellett szállították kórházba. Sokáig küzdöttek az életéért, de csütörtökön belehalt a sérüléseibe. 

 

A család sokkos állapotban van

A fiú testvére így búcsúzott tőle a közösségi oldalon: "Drága egyetlen kisöcsém! Az angyalok vigyázzanak rád! Istenem, nem bírjuk felfogni ezt az egészet, Istenem!"

Egy másik családtag így búcsúzott: „Isten nyugtasson drága kis Dzsoelkám! Elég fiatal voltál, nagyon kár érted. Nagyon sajnáljuk, az élet még előtted volt, nem így kellett volna ennek lenni, nagyon igazságtalan, hogy ez történt. Örök nyugodalmat, odafent az angyalkák vigyázzanak rád” 

A baleset körülményeit még vizsgálják. 
 Egy életen át cipelik a terheket

L.L. Junior és volt párjának közös gyermeke 2019. augusztus 31-én hunyt el egy tragikus baleset következtében. Több százan kísérték utolsó útjára Dávidkát. 

A hároméves kisfiú kirántotta kezét édesanyja szorításából, és piros lámpa mellett szaladt át a zebrán, miközben édesanyjával és annak barátaival sétáltak. Elütötte egy autó, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette.

Először a kisfiú édesanyját, Hopp Csillát gyanúsították, majd az anya barátnőjét, P. Carment. 


Nem történt volna meg a baleset, ha jobban figyelnek a kisfiúra

A bíróság megállapítása szerint ha a jelenlévő felnőttek már az első intő jel után jobban odafigyelnek, vagyis amikor a kisfiú először lelépett az útra, akkor ez a végzetes tragédia nem történt volna meg. 

Mindazonáltal indítványozták, hogy P. Carment felfüggesztett fogházbüntetésre ítéljék, valamint hogy a nyomozási költséget is ő fizesse ki, aminek összege 343 ezer 240 forint. 

A Fővárosi Törvényszék bűncselekmény hiányában végül felmentette P. Carment. Mint mondták, nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy csak ő tartózkodott-e a gyermek mellett. Ahogy az sem teljesen biztos, hogy csak az ő mulasztása vezetett a tragédiához. A bíró elmondása szerint P. Carmen megfelelő gondossággal járt el, mert rászólt a kisfiúra, amikor az útra lépett a piros lámpa ellenére. Az ügyész fellebbezett, tehát az ügy másodfokon folytatódik. 


Junior már nem hibáztatja Csillát kisfia haláláért

L.L. Junior korábban egy Facebook posztban azt írta, már nem hibáztatja gyereke édesanyját a történtekért és szeretné, ha a nőnek már nem kellene tovább szenvednie.


Kapcsolódó cikkeink: 

Indexkép: Depositphotos.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja