SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csúcstechnológia a szájápolásban: új Oral-B iO™

Családinet [cikkei] - 2021-09-29
 [X]

Az Oral-B, az elektromos fogkefék első márkája, mely úttörő szerepet játszott a fogkefék és a mobil applikációk összekötésében is, Magyarországon is elérhetővé tette legújabb fejlesztését, az Oral-B iO™ elektromos fogkefét. A termék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít. A fejlesztés mögött álló kutatások eddig soha nem látott szintre emelik a felhasználói elvárásokat az élmény, a technológia, a design és a teljesítmény tekintetében.
Csúcstechnológia a szájápolásban: új Oral-B iO™

“Az Oral-B iO™ egy új korszak kezdete a szájápolásban, amely megfelelő egyensúlyt kínál a hatékonyság és a fogmosási élmény között, valamint újragondolja a fogkefe teljesítményét, tisztító hatását és a fogmosás érzetét. Egy fogkefe, amelyet tulajdonosai örömmel és sokkal szívesebben használnak majd, és amely kiemelkedően magasszintű szájhigiéniát biztosít. Véleményünk szerint ez akár a fogmosási hajlandóságot is növelheti a felhasználók körében.” - állítja Beata Golan, PhD, Ph.D., a P&G Lengyelország tudományos igazgatója.

Az új szájápolási készülék 6 évig tartó, fogászati szakemberek részvételével végzett kutatás eredménye, és 250 szabadalom teszi egyedülállóvá. Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, sima érzést keltve fogmosás közben. A fogkefe a fogászati ​​eszközök által ihletett kerek Oral-B kefefejet használja, amely körbeöleli az egyes fogakat és a mikrorezgésekkel együtt alapos tisztítást eredményez.

A vadonatúj felhasználói felületet több mint 1800 fogyasztó hozzájárulása inspirálta, akik rengeteg időt szenteltek az iO™ technológiának a kutatási, tesztelési és fejlesztési fázisban, annak érdekében, hogy a fogkefe a legsimább és leginkább személyre szabott tisztítási élményt nyújtsa. A terméknek számos innovatív funkciója van, amelyek elősegítik az egyedülálló szájhigiénét és a magasabb szintű fogmosási élményt:

  • Az interaktív kijelző segítségével könnyedén navigálhat a fogkefe és a személyre szabható funkciók között: kiválaszthatja a fogmosási módokat, beállíthatja a nyelveket és az emlékeztető üzeneteket a fogkefefej cseréjéhez.
  • Az intelligens nyomásérzékelő arra figyelmezteti a felhasználót, hogy az optimális nyomást gyakoroljon a fogakra. Az érzékelő piros lámpával figyelmeztet túlzott nyomás esetén, és zöld színnel jelzi az optimális tisztítási nyomóerőt. A fogkefe túl alacsony nyomásról is tájékoztat, az alkalmazásból választható színnel jelezve.
  • A mágneses töltő gyors töltést biztosít három óra leforgása alatt. A fogkefe kijelzője jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét.
  • Az új Oral-B applikáció 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely mesterséges intelligenciát használ. Felismeri a szájüreg minden területét, és a felhasználókat a felület teljes tisztítására vezeti rá.
  • Az Időzítő segít a lehető legjobb tisztítási eredmény eléréséhez, rögzít minden egyes fogmosási időtartalmat, így a felhasználók tudják, hogy mikor mosták fogukat az ajánlott két percig. A kijelzőn megjelenő mosolygós ikonok jelzik a fogmosás sikerességét is.

“Annak érdekében, hogy az Oral-B iO™ olyan élményt nyújtson, amely nemcsak megfelel, hanem meg is haladja a felhasználók vágyait és elvárásait, több mint 1200 órát fordítottunk arra, hogy felbecsülhetetlen értékű fogyasztói visszajelzéseket szerezzünk, amelyek mind beépültek a kutatási és fejlesztési folyamatba. A végeredmény egy forradalmian új szájápolási technológia, amely azonnal lenyűgözi a felhasználót.” – tette hozzá a tudományos igazgató.

Oral-B iO elektromos fogkefe

Klinikai vizsgálatok során a kézi fogkefékkel összevetve az Oral-B iO™ alaposabb tisztítást végzett a fogakon és az ínyen, amely a megfelelő szájhigiéné fenntartása szempontjából kiemelkedő. Az Oral-B iO™ felhasználói az alábbiakat tapasztalták:

  • 100 százalékkal több lepedék eltávolítása nyolc hét után
  • 100 százalékkal egészségesebb íny egy hét alatt
  • Hatszor több lepedék eltávolítása az ínyszélen


További információ: https://www.kutatasi-kozpont.hu/hu-hu/termekcsaladok/elektromos-fogkefek#series=io

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja