A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Injekciós tűvel szúrt combon egy drogos egy anyát a villamoson

Faragó Tamás - 2018-09-13
A négygyerekes nő fél, hogy megfertőződött valamivel.
Injekciós tűvel szúrt combon egy drogos egy anyát a villamoson

A 44 éves nő hétfőn utazott az 1-es villamoson, mikor arra lett figyelmes, hogy a Kacsóh Pongrác  úti megállóban egy ránézésre sem tiszta tudatállapotban lévő, fiatal férfi szállt fel. Nem foglalkozott vele: sajnos nem ritka, hogy ezen a vonalon bedrogozott embereket látni.

Anita úgy állt, hogy a villamos közepe felé tartó férfi elférjen mellette, amikor egy ütést érzett a lábán. Először azt hitte, hogy a férfi táskája ért hozzá, de amikor hátrafordult, döbbenten látta, hogy amaz egy fecskendőt tart a kezében; azzal szúrta combon.

Mire Anita első rémületéből felocsúdott, a férfi már a villamos közepénél járt, és hamarosan le is szállt. Anita azóta orvoshoz jár, hogy kiderüljön, megfertőződhetett-e, és retteg, hogy valami olyan betegséget kapott el, amiből nincs gyógyulás.

Anita félelme nagyon is indokolt: a drogosok között nem ritka, hogy közös fecskendőt használnak; a nem steril tűről számtalan kórokozó kerülhet át egyik szervezetből a másikba, mint például gennykeltő baktériumok, de súlyosabb esetben ez lehet akár HIV, vagy hepatitis B, illetve hepatitis C.

Az 1-es villamos vonalának bizonyos szakaszai már egy ideje a fokozottan problémás területek közé tartoznak; a Népliget és a Hős utca között nem ritka látvány a földön vagy a megálló székein fekvő-fetrengő, öntudatlan, "beállt" ember. Augusztus végétől nagyjából egy hétig fokozott rendőri jelenlét volt tapasztalható az érintett szakaszon, azonban ez csak szeptember 7-ig tartott.

Indexkép: pixabayrebcenter-moscow

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja