A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Házasság hete - A biológiai fejlődésről szóló dramatikus játék lesz Veszprémben

Családinet [cikkei] - 2015-02-02
Testük biológiai változásáról hallhatnak ismeretterjesztő foglalkozást a fiatalok, valamint esküvői fotókat is megoszthatnak a legnagyobb közösségi portálon a házasság hete rendezvénysorozat keretében - mondta Veszprém polgármestere a programokról tartott hétfői sajtótájékoztatóján.
Házasság hete - A biológiai fejlődésről szóló dramatikus játék lesz Veszprémben

Porga Gyula polgármester elmondta, hogy veszprémi kezdeményezésként minél több esküvői fotót szeretnének látni a legnagyobb közösségi portálon a személyes oldalakon, valamint egy külön erre a célra létrehozott felületen.(facebook.com/hazassagheteveszprem) 
    
Ciklus-show címmel egy dramatikus játék keretében ismerkedhetnek meg a fiatal lányok a testükben zajló biológiai változásokkal a rendezvény keretein belül – mondta a polgármester, hozzátéve, hogy a legkisebbeknek városi rajzversenyt hirdettek meg a család témakörében.
    
Bálint Bánk családterapeuta úgy fogalmazott, hogy az utóbbi időben a "hűség leértékelődött", éppen ebben rejlik a program jelentősége, hiszen megerősítést ad a családoknak. 
    

Fekete Gyöngyi, a rendezvény védnöke a tudatos házasságkötés fontosságát hangsúlyozta, kiemelve az egymás iránti elkötelezettség jelentőségét.


    
Somody Zsuzsanna, a program szervezője elmondta, hogy a rendezvényhez a Veszprém Televízió is csatlakozik, a hét során számos magazinműsorban járja körül a témát, pozitív párkapcsolati példákat felvonultatva. A stúdió vendége lesz mások mellett Fazekas Nándor veszprémi kézilabdázó és felesége. A hét záró rendezvényeként Márfi Gyula érsek házaspárokat áld meg a Szent Mihály-bazilikában – közölte a szervező. 
    
A házasság hete csaknem két évtizede indult el Angliából, amelyhez számos hazai és nemzetközi közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elkötelezettségét a házasság ügye iránt. Mára négy kontinens 21 országában ünneplik ezt az eseményt - olvasható a rendezvény honlapján.

Forrás: MTI
Fotó: PublicDomainPictures/Pixabay.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja