SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Nem tervezzük, hogy abbahagyjuk" - A 23 éves, 11 gyerekes anyuka 105 gyereket szeretne

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-07-21
Míg a vele egykorúak bulizni járnak, ő 11 gyermek édesanyja. 56 éves férjével hamar egymásra találtak, és mindketten ugyanarra vágytak: hatalmas családra.
"Nem tervezzük, hogy abbahagyjuk" - A 23 éves, 11 gyerekes anyuka 105 gyereket szeretne

/A kép illusztráció/

Egy gyereket szült, a többi béranyasági programon keresztül született

A 23 éves Christina Ozturk-nak cseppet sem unalmas az élete. Gazdag férjével, Galip Ozturkkal 11 gyereket nevelnek, és egyáltalán nem tervezik, hogy megállnak ennyinél. 

"A legidősebb lányomat, Vikát én hoztam világra hat évvel ezelőtt. A többi gyerek genetikailag a férjemtől és tőlem származik, de béranya hordta ki őket” - mondta az édesanya a Newsflash médiának, erről pedig a The Sun is beszámolt. 

Grúzia tengerparti városában, Batumiban él a család. Az édesanya a jelölteket egy tanácsadási folyamatnak veti alá, mielőtt aláírnák a jogi papírokat gyermekei kihordásával kapcsolatban. Ezután pedig a béranyák már készen is állnak arra, hogy kihordják a pár gyerekeit. 


"105 gyereket szeretnénk"

A pár egyszer a közösségi médiában azt hangoztatta, hogy 105 közös gyerekre vágynak. Később aztán elárulták, hogy a 105-ös szám vicc volt, de azt nem tervezik, hogy abbahagyják a babagyártást.

"Nem tudom, végül hányan lesznek, de mi még biztos nem állunk meg" – mondta az édesanya. 

Hozzátette: "Még nem állunk készen arra, hogy a végső számról beszéljünk. Mindennek eljön majd a maga ideje”.
 



 

"Minden dadust tanítok, minden az én utasításaimmal történik"

Míg a legtöbb vele egykorú nő bulizni jár, addig az ő élete pelenkákról és tejes üvegekről szól. 

Az anyasággal járó feladatok azonban nem veszik el a kedvét. Sőt. Több dadát is alkalmaz a házaspár, de az édesanya arra is odafigyel, hogy ő maga is sok időt töltsön a kicsikkel. 

Ahogy a Daily Mail idézi: "Minden dadust önállóan tanítok, semmilyen amatőr tevékenység nincs megengedve, a gyerekek nevelése pedig szigorúan az én utasításaim szerint történik."

Azt is megszabják a dadák számára, hogy: 

  • mit olvassanak a gyerekeknek
  • milyen sorrendben 
  • és milyen időtartamban,
  • küldjenek fotót a baba kakis pelenkájáról, hogy az anya láthassa, megfelelő színű és állagú-e. 

Ezeken kívül pedig minden gyereknek van egy naplója, amiben fel vannak jegyezve a legfontosabb történések. 
 


 


Szerelem volt első látásra

Christina - aki egyébként Moszkvából származik - és a férje hamar egymásra találtak. A nő Batumiba való látogatása során szeretett bele Galip-be, a milliomos szállodatulajdonosba. 

Mint mondta, a férfi mesebeli herceg volt számára. 

Galip pedig hasonlóan érzett: 

"Olyan feleség, amilyenre mindig is vágytam. Egy csiszolatlan gyémánt, tiszta és jószívű."

A családalapítás is gyorsan megtörtént, Christina a tengerparti városba költözött, és onnantól már semmi nem állt az útjába annak, hogy nagycsaládosok lehessenek. 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
A szerkesztő ajánlja