A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megkérte barátnője kezét, majd a húgához fordult ugyanezért!

Papp Gyöngyi - 2018-02-22
Első olvasatra felháborodik ezen a kedves olvasó, majd átlendül kezdeti meghökkenésén és csodaszép történetbe csöppen bele.
Megkérte barátnője kezét, majd a húgához fordult ugyanezért!

Amikor Will Seaton udvarolni kezdett Ashley Shaus-nak, a lány már a kezdetekkor elmondta, hogy életének szerves része Hannah, a Down-szindrómás, cukorbeteg testvére. A férfinek ez egy pillanatig sem okozott gondot, sőt, időről-időre résztvevője volt a pár randijainak.

Így magától értetődő volt az is, hogy Hannah a lánykérésben is szerepet kap. A nagy napon Will térdre ereszkedett előtte egy virágos mezőn és megkérdezte "lenne-e örökre a barátja", amire Hannah nevetve igent mondott. 

"Életem legdrágább pillanatai között örzöm Hanna boldog nevetését, miközben Will előtte térdelt és az ujjára húzza nagymamánk gyűrűjét. Csodálatos volt látni milyen különlegesnek érzi magát!" -  mesélte Ashley később.

"Aztán rám nézett, miközben megpróbáltam abbahagyni a zokogást. Megkérdeztem: "Én vagyok a következő?" Mosolyogva térdre ereszkedett, és megkért, hogy legyünk a feleségei.

Hannah-t állítólag elbűvölte Seaton gesztusa, hogy bevonja őt a lánykérésébe, és betekintést engedett különleges kapcsolatukba azzal, hogy hozzátette: "Horgászni fog velem és rengeteget viccelődik majd. Rám nevet és vigyáz rám."

Ashley elmondta, hogy húgának nagy szerepe lesz az esküvőn, hiszen sokkal több lesz, mint egy koszorúslány, hiszen ő az esküvő egyharmada...

Forrás: The New York Post 
Képek: Ashley Seaton Facebook-oldala

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja