A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Érezted már a kellemetlen, alhasba nyilaló érzést?

Családinet [cikkei] - 2019-12-09
 [X]

Sokan szenvednek a felfázás okozta tünetektől évszaktól függetlenül. Az E.coli baktériumok felelősek a kellemetlen tünetekért, amelyek a húgyútba kerülve elszaporodnak és gyulladást okoznak. A hideg idő beköszöntével nagyon fontos a réteges öltözködés. Ne engedjük kihülni derekunkat, altestünket!
Érezted már a kellemetlen, alhasba nyilaló érzést?

 

Hogyan előzhető  meg a felfázás?

Kellő óvatossággal, előkészülettel megelőzhető, hogy ne kelljen sokat a mellékhelyiségbe járni.

Néhány növényi anyag, így a tőzegáfonya hatóanyagai kedvezőtlen közeget képesek teremteni a húgyútban a baktériumok megtapadásához, azok szaporodásához.

A Cran-C-Forte fő hatóanyaga a gyártási szabadalommal védett PaCran® tőzegáfonya-kivonat.  A gyümölcs teljes szárazanyagtartalmát koncentrálva tartalmazza. A készítmény további hatóanyagai az aranyvessző kivonata, valamint C-vitamin.

A PaCran® az eredményességét hatóanyagainak (polifenolok, proantocianidinek) köszönheti, amely kiterjedt és dokumentált vizsgálatok szerint megakadályozza az E.coli baktérium megtapadását a húgyút falán, ennek köszönhetően pedig megfelelő mennyiségű folyadék képes kimosni a baktériumokat a szervezetből. Vizsgálatok szerint egy 500 mg-os dózis (1 db Cran-C-Forte kapszula) az E.coli megtapadását gátló hatása 24 óra elteltével is 100%-os és még 36 óra után is intenzív, mintegy 50%-os.

Az aranyvessző kivonatának (10:1 koncentráció) hatóanyagai ugyancsak támogatják a húgyút egészségét:

  •  támogatják a húgyhólyag és az alsó húgyutak egészségét,
  •  hozzájárulnak a vizeletürítési funkciók normál működéséhez,
  •  megvédi a sejteket és a szöveteket a káros oxidatív hatásoktól,
  •  hozzájárul a külső kórokozók elleni védelemhez.

A készítmény C-vitamin (L-aszkorbin sav) tartalma támogatja az immunrendszer normál működését a kórokozókkal szemben. Mint antioxidáns védi a növényi hatóanyagok aktivitását a levegő oxidáló hatásával szemben.

További információ: CRAN-C-Forte

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja