SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Femme fatale

www.pszichologusok.hu szakértői [cikkei] - 2007-06-07
Klára, a cigány végzet asszonya.
(Részlet Dr. Baktay Zelka és Dr. Baktay Miklós szeptemberben megjelenő "Páratlan esetek" című könyvéből)
Femme fatale

Nem tudtuk hova tenni. Bejelentkezéskor azt mondta nagy titokzatosan: szeretne elbeszélgetni velünk. Olyan mentálhigiéné féle. Mert rokon a szakmája. Ha meg nem sért vele.
Ahogy belépett, élénk pillantása elárulta, tudja, mik az ételképek, melyik gyerek Petyka, melyik Julili (pedig az uszodában egy ikres anyuka ikernek nézte őket), örömmel simogatta meg a citromfa leveleit. Tájékozódott rólunk, jól tájékozódott nálunk.
Míg mások többnyire saját problémájukba temetkezve érkeznek, addig ő úgy nézett körül, mint egy lakásavatóra érkező régi barát. Hosszasan nézegette az Orleansi Herceg 1832-es Gulliver metszetét és megcsodálta azt a szekrényt, amelyben Miklós még az ELTÉ-n tartotta sportfelszerelését, és amit aztán megvettünk a Piaristáktól, hogy darabjaira szedve restauráljuk. Jót mulatott, amikor megmutattuk az ablakot, amin be szerettük volna hozni, de elmértük, ezért újra szét kellett szedni az egész hatalmas alkotmányt. Mások ilyenkor késztetést éreznek, hogy megtalálják a jobb megoldást, Klári azonban csak nevetett.
Örömmel válogatott a teák között, de azért kapuccsinót is kért, kis keksszel.
- A régi kártyáitokat nagyon féltitek? - tegezett le minket egy régi barátnő könnyedségével.
- Igen - vágta rá Zelka és leemelte a felső polcról a kis fonott dobozt. - Julilink nagyon szereti nézegetni őket. Szinte transzba esik tőlük.
- Megértem! - suttogta Klári a százéves lapra révedve, majd felnevetett:
- Vedruss! Szóval a nyomtatott bécsi kártyáról másolták vissza.
Ebből a megjegyzésből kihallatszott Klára tökéletes kiejtése, egyben az is meg látszott, hogy Klári vérprofi. Ismeri a cigánykártya történetét, sőt, azt a jelenséget is, amit a történészek interferenciának hívnak: már megjelent a nyomtatott cigánykártya, de persze a cigányok nagy részének nem állt módjában megvenni, ezért saját paklijukat arról másolgatták vissza kézzel. Ráadásul az írást nem ismerték, a német szöveget nem értették, a betűket is mint a kép kalligrafikus részét másolták le. Így lett Vedruss a Verduss-ból.
Klára megjegyzéséből az is kiderült, hogy ott volt Zelka szakmai előadásán az externalizálás különféle módjairól, mert ott és csak ott beszéltünk nyilvánosan erről a témáról.
Kiderült továbbá, hogy Klára kiváló személyiség. Isten áldotta kommunikációs képességgel van megáldva, lényében természetes jóság és figyelem lakozik.
Kicsit örültünk, hogy nem a gyerekekhez jött, mert akkor Mary Poppinsként azonosítottuk volna, márpedig akkor már nálunk volt Ottília, úgyhogy kénytelenek lettünk volna kibontatni esernyőjét szegény Mary Poppinsszal.
Szerencsére azonban Klára hozzánk jött. Kíváncsiságunkat éppen a megfelelő pontig csigázva kedves félmosollyal el is árulta jövetel okát:
- Kártyajós vagyok.
Mély barátság vette kezdetét.
Klára mesélni kezdett magáról:
- Nyolc évesen eldöntöttem, hogy boszorkány leszek. Körülbelül akkor születhetett meg Harry Potter Rawling tanárnő tollából.
- Milyen jól tették a kiadók, hogy elfektették az évszázad legnagyobb üzletét! - jegyezte meg Miklós. - Különben rád kennék, hogy Harry miatt lettél boszi.
- Valószínűleg hatott volna rám, amit a varázslóiskolában tanul, mert Hermione mutatványai is. Így viszont maradtam a békánál és a tyúknál, azokkal barátkoztam. Van is róla egy jópofa képem, ahogy a vállamon bódítgatom, hátha kikotyogja a titkát.
- A tyúkot bódítani? Nálunk inkább rotyogott, mint kotyogott, igaz, az levesben volt, nem a vállunkon.
- Főztem én is, igaz nem tyúkot. Anyám komolyan aggódni is kezdett a különféle főzeteim miatt. Félt a mérgezéstől. - nevetett Klári. -Egyébként örült, ha békén hagytam. Depressziós lehetett, mert legszívesebben csak heverészett és nézte a plafont, meg nyáridőben a falavelek mozgását a szélben.
- Milyen főzettel kezelted?
- Azt főztem ki, hogy megtanulok kártyát vetni.
- Kitől?
- Könyvből. Mint a főzést. Végy egy paklit, keverd össze...
- És kin gyakoroltál?
- Mindenkin, akin csak tudtam. Először alig akartak kötélnek állni, komoly marketing munkát folytattam az ügy érdekében, csak akkor még nem tudtam, hogy marketingnek hívják. A legjobb húzásom az volt, amikor azt mondtam: megfordítom a dolgot, kicsit provokálok, aztán hagyom, hogy nyomuljanak ők, az talán többre vezet. Hát vezetett. Volt egy osztálytársam, Rumann Elzus, ő mesélte, hogy jön hétvégén a kaposvári keresztanyja valami fontos bejelentéssel. Gondoltam: itt az alkalom. Kártyát vetettem, de a jóslatomat nem árultam el senkinek, hanem ráírtam egy cetlire, kenyérgalacsinnal lepecsételtem és beraktam a tábla mögé, hogy majd hétfőn megnézzük, miután Elzus is felírta mi volt a bejelentést. Hétfőn a nagy pusmogásra az egész osztály körénk gyűlt, még a fiúk is, pedig ők teljesen lököttnek tartottak. De ez nagyon érdekelte őket. Zus felírta a bejelentést, aztán mind a két cédulát odaadtuk a főjótanulónak, Krémer Zitának, hogy olvassa fel őket. Az enyémen az állt: Márti beteg, valószínűleg rákos. Zus ahogy ez meghallotta, dühöngeni, sírni kezdett, még meg is ütött. Közben Krémer felolvasta az ő céduláját is, amin az állt: "Márti hozzánk költözik". Az egész osztály haragja ellenem fordult, hogy én milyen hülye vagyok, és szemét, és gonosz...
- Szóval Márti nem rákos lett, hanem Zusékhoz költözött?
- Ezt állították a többiek. Kis híján meglincseltek, de szerencsére addigra bejött a nyelvtantanárnő, Manci néni. Még sosem örültem neki ennyire. Óra helyett levezényelt egy komplett boszorkánypert, én meg aznap délután osztályfőnöki idézéssel mentem haza. gondolhatjátok a hangulatot, ha az volt a beírás: "Osztálytársára lelki terrort gyakorol!"
- Tényleg nagyon megijedhetett szegény Zus.
- Én is. Anyám még sohasem kapott osztályfőnöki idézést. Még beírást sem vittem haza.
- Csendes boszi...
- De még be sem esteledett, már ott volt nálunk Zus Mártival. Bocsánatot kérni jöttek. Márti levette a parókáját és kopasz fejjel mondta el, hogy sikertelen volt a kemoterápiája, és azért költözik Siklósra, mert a családjában akar meghalni, nem egy idegen városban...
Most bontakozott ki igazán Klári személyisége. Könnyes lett a szeme, de mégis figyelt ránk. Megvárta, amíg enged döbbenetünk szorító marka. Csendben megvárta, amíg újra képesek vagyunk figyelni.
- Amikor anyám a döbbenettől szóhoz bírt jutni, elkérte a kártyámat, odaadta Mártinak, nekem meg megparancsolta, hogy minden lap látogassam meg. Azt mondta, csak Márti jelenlétében vethetek kártyát. Hát kártyával a kezemben elkísértem őt a halálba. Zűrös időszak volt, Zus szülei tiltakoztak anyámnál, erre aztán ő megtiltotta, hogy odamenjek, de addigra már olyan mélyen elköteleződtem, hogy folyton beszökdöstem Mártihoz. Senkivel sem nevettem annyit, mint vele az utolsó óráiban. Annak a bizonyos kártyapaklinak, amit egyébként magam rajzoltam, hímezett egy selyem tartót, sőt, kaptam tőle egy gyári paklit is, egy fényes, 56 lapos Nagy Cigánykártyát. Ő volt az első, aki szívből támogatott, aki hitt bennem és aki mindig komolyan vette a jóslataimat. A halála után teljesen egyedül maradtam. Anyám feladta, rám maradt a család.
- Hogy érted?
- Megszűnt szülőként viselkedni. Inkább barátnő lett, de talán méginkább a lányom.
- Szerepcsere?
- Aztán valahogy úgy jöttünk egyensúlyba, hogy mind a ketten felnőttünk.
- Felnevelted?
- A sors. A ballagás után Pestre kötöztünk, a Havannára. Gondolom ismeritek. Egy kétszobás panel kisebbik szobája lett a miénk. A kezdeti döbbenet után átvettem az irányítást. Anyámnak kerestem egy jó pasit.
- Gondolom, kártyával választottad ki...
- Naná. Pali olyan szívkirály volt, hogy nem hittünk a szemünknek! Csepelen volt háza, három hónap múlva oda is költöztünk. Én jó gimibe jártam, anyu meg belefelejtette magát a természetgyógyász tanfolyamba, amit szintén a kártya segítségével találtam neki.
- Elvégezte?
- Sőt, odáig fajult a dolog, hogy még dolgoztunk is együtt egy ideig. Lőrincen miénk volt a Márta Szalon. Ő füveket használt, én kártyát. Szép volt, talán a legjobb közös időszakunk. Akkor éreztem először, hogy össze tudunk hangolódni. Most visszaköltöznek Siklósra, nekem a babák miatt könnyebb volna, ha maradnának, de találtak egy üzletet a Petőfi utcában, és nag terveik vannak.
- Azt is a cigánykártya mondta, hogy hozzánk jöjj?
Klára nagyot nevetett.
- Már régen meg akartalak ismerni benneteket, de most komoly okom van rá. Van egy vendégem, Erzsike néni, aki megkérdezte, mennyire súlyos a betegsége. A cigánykártya ugyanazt mondta, amit az onkológus a Kékgolyóban. Három hónapja van hátra. Az is lehet, hogy kettő.
- Te pedig félsz az újabb Márti-történettől.
- Igen.
- Azóta volt hasonló eseted?
- Persze. Több is, csak az a különbség, hogy akkor eljöttek hozzám, szépen leültünk, kérdeztek, a cigánykártya válaszolt, én meg elmondtam nekik. Most azzal nehezült a helyzet, hogy Erzsike néni és még sokan, már az Interneten kérnek jóslatot, egyrészt, mert a gyerekek miatt nem tudok vendéget fogadni...
- ...másrészt így egyszerűbb.
- Ráadásul így megmarad a kivetés, mindenki kedvére nézegetheti.
A következő órát azzal töltöttük, hogy felmentünk az Internetre és kártyát vettettünk a mellettünk ülő Klárival. Nagy mulatság volt.
- Tehát Erzsi néninek még nem küldted el a választ?
- Felhívtam, mondtam neki, elromlott a proxiszerver. Na, ezt szerencsére annyira nem értette, hogy eszébe sem jutott szóban kérni a választ.
- Bizony a proxiszerver az proxiszerver - nevettünk nagyot.


Még a télen volt, hogy nálunk járt Miklós édesanyja, mi pedig el akartuk titkolni, hogy szolgálattól rendeljük az ételt. Más régen ott volt az ajtó előtt a doboz, benne három adag lazacfilé, amikor Miklós amolyan ericksoni sugallatos beszélgetést kezdeményezett a Mamával. A végén persze elérte, hogy a mama lazacfilét kívánjon ebédre. Akkor aztán odaültette a képernyő elé, kikereste az ételszállító honlapját, ráklikkelt a lazacfilélre, azután a beérkezett levelek között a lazacfilé visszaigazolására. A Mama csak hüledezett. Hát még mikor Miklós felkelt, hogy megnézze, megjött-e már? Onnan a géptől egyenesen az ajtóhoz ment és hozta is be a lazacfiléket. Magyarázatként elmondta, a proxiszerver felveszi a rendelést, a routeren keresztül továbbítja, ezért ilyen gyors az egész.
- A Mama pedig ismeri a fiát, és a kedvéért úgy tett, mintha elhinné ezt a maszlagot - nevetett Klára.
- Pontosan.
- Én pedig pontosan a maszlagot akartam elkerülni. Egyszer főztem anyámnak maszlagot, azóta leszoktam róla.
- Érthető. Hogyan segíthetünk?
- Ha hozzátok jönne Erzsike néni a Kékgolyóból, mondjuk az orvos küldené, mit tennétek?
- Azt, amit Atekkel, aki örökölt hat milliárdot. Ebből másfelet készpénzben és azt fél év alatt el is verte.
- Igen...
- Megkérdeztük tőle, hogyan tud ebből jól kijönni?
- Erre Erzsike néni azt mondaná: lábbal előre.
- Mi a jó abban, hogy van még három hónapja?
- Semmi. Csak a szomorúság körülötte.
- Gondolj Mártira.
- Egyfolytában azt teszem. Csakhogy Erzsike néni mellett nem tudok minden nap ott lenni. Vagy hozassam fel magunkhoz?
- A modellt vedd alapul. Először Te magad hidd el, hogy meg lehet találni a jót is ebben a helyzetben. Persze, ha Te teszed, az ironikus. Ám ha Erzsike nénit hozzá tudod segíteni, az heroikus.
- Mondjam neki, na Erzsike néni, van egy jó hírem: lesz ideje megrendezni a temetését...
- Erről mondtuk, hogy irónia.
- De hát ne haragudjatok, ha én lennék a helyében, azonnal kifordulnék az ajtón, ha ilyet kérdeznétek tőlem...
- A bölcs ember ismeri az igazságot és tudja, hogyan kell elmondani. A hebrencsnek azért nem való igazság, mert elkottyintja és ezzel el is pusztítja. A mamlasz pedig azért hallgasson, mert nem ismeri az igazságot.
- Mi az az igazság?
- Erzsike néni számára az, hogy van még három hónapja. Ami felett ő rendelkezhet. Arra kell fókuszálnunk a figyelmét, mit tehet ebben az időben. Azt, hogy utána mi történik, majd megtudja, ha odaér.
- Végülis valahogy ösztönösen én is ezt teszem. Csak azzal a milliárdos példával egy kicsit megzavartatok.
- Lehet, hogy valóban cinikus volt. A siker és a szerencsétlenség nagyon közel állnak egymáshoz. Mint a halál és a túlvilág.
- Tehát hagyjuk a túlvilágot és nézzük a következő három hónapot...
- Igen, bontsuk le egészen konkrét teendőkre.
Klári nagyon eltöprengett. Hirtelen az látszott a szemében, hogy emlékezetében keresgél.
- Azt hiszem, egy kicsit vissza kell ülnöm a géphez - szólalt meg. - Azt a kivetést használtam, amit a Setét Maritól tanultam. Ez általában inkább megijeszti az embereket, de Erzsike néninél meg kellett kockáztatnom.
- Más a kocka, más a cigánykártya!
Klári látható transzban engedte el füle mellett a szójátékot.
- Erzsike néniből tényleg átsugárzott felém egy olyan erő, aminek talán nem is vagyunk tudatában, sem ő, sem én. Ennek a kivetésnek különben nem az az értelme, hogy megnézzük, mit mond a kártya a jövőnkről, hanem az, hogy lássuk, mikor kell aktívnak lennünk, tettekkel is jelen lennünk az eseményekben, és mikor jobb inkább nyugodtan megvárnunk a következő fejleményt. Szóval valójában arról szólnak itt a lapok, hogy mit tegyél. Az óramutató járásának megfelelően kell olvasni a kártyák jelentését, és az emelkedő szakaszban erősíteni a hatásokat, a lefelé tartóban pedig csillapítani. Namost a negatívokra egészen jól emlékszem, de a második pozitív már nincs előttem. Az, akinek személyében megértő emberre, sőt, akár támaszra találhat Erzsike néni.
- A többi lap mind előtted van?
- Persze. Az sem véletlen, hogy ez, éppen ez, nem ugrik be.
- Van nálad cigánykártya? - kérdezte Miklós szinte durván.
- Nincs.
- Nem baj, itt a miénk, ezzel kirakhatod - csapott le Miklós, akinek hangjából erős hitetlenség érződött.
- Ugyan már - mosolygott Klára - ti is emlékeztek az eseteitekre.
Lényéből olyan nyugalom áradt, hogy már nem is csodálkoztunk, amikor fejből kirakta az egész Setét Mari féle kivetést. Türelmesen vártuk, amíg cédulákra felírja egy-egy hiányzó lap nevét, mert ő a Nagy Cigánykártyával, az 56 lapos változattal dolgozik. Azután odaült a géphez és behozta az Erzsike néni féle kivetést. Semmilyen elégtétel nem érződött a hangjában, amikor közölte:
- A Hiúság. Hát persze. Ezért fojtottam el. Fogalmam sem volt, hogyan találhat Erzsike néni támaszra a hiúságban.
Gazdagon díszített kártya jelent meg a képernyőn. Rózsalugas, korinthoszi oszlop, velencei tükör, perzsa szőnyeg veszi körül a nőt, aki cifra nadrágot visel, ékszereket, csábos kivágású felsőt, buja rojtos övet és haját valóságos fejdísszé alakítja. Durván szólva: ízléstelen giccsek veszik körül.
- Giccses - mondta ki Miklós.
- Giccs az, aminek nincs szimbolikája - vitatkozott Zelka. - Itt a szimbólumok kifordulnak a maguk értelméből, a perzsa szőnyeg szigorú geometriája itt kusza foltok tarka kavalkádja, a rózsalugas nem szolgál árnyat adó lugasként, a masszív oszlop talán semmit sem tart, és a tükör csak a szépet mutathatja.
Végül megegyeztünk abban, hogy az egész belső világ barokkos és a barokk korszak fő jelszava: "vanitatum vanitas", azaz hiúságok hiúsága. A kártya fő mondanivalóját a tükör hordozza, amelyet egyetlen mozdulattal át lehet fordítani, máris sötét és vak felét mutatja. A hívságnak egyetlen alternatívája van: az elmúlás, a halál - és valóban, a kártya párján, a Halál lapon is megtaláljuk a tükör párját, a homokórát, amit ugyancsak egyetlen mozdulattal megfordíthatunk, még akkor is, ha szinte minden homok felül van, rajtunk múlik, hogy alulra kerüljenek és a maradék hamar lefusson. A Hiúság nem más, mint az elmúlással folytatott reménytelen küzdelem, ezért bármit tesz is a hiú ember, gondolatai az elmúlás körül forognak, és minél inkább küzd, annál jobban látszik a küzdelem reménytelensége. Ráadásul magára marad, mert önelégültségét csak sértheti a másik ember közeledése.
- És ott a két másik fontos barokk kulcsfogalom: a carpe diem (éld a napot) és a memento mori (emlékezz a halálra) - ébredt fel a lelkes bölcsész Miklósban.
Így vitt minket a szabad asszociációk analitikus csapongása Erzsike néni sorsának fonalához.
- Hát persze! - csillant fel Zelka szeme. - Mi itt paradox technikát alkalmaznánk. Mint a rossz bűvész.
- Mit csinál a rossz bűvész?
- Úgy hókuszpókuszol, hogy mindenki látja, mikor veszi elő a kézelőjéből a piros ászt.
- Mondjunk inkább kendőt - kérte Miklós, akinek nagyon meg tudnak nyílni az asszociációs mezői.
- Arra gondolsz - kérdezett vissza Klára, - hogy tegyünk úgy, mintha el akarnánk rejteni Erzsike néni elől a véget, hagyjuk, jöjjön rá ő maga?
- Ilyesmi. Csak egyszerűbb. Ha a Hiúság lapra fókuszáltatod és azt mondod, töltse a napjait hívságos mulatságban, nemtörődöm hanyagságban, éljen a pillanatnak, akkor ébreszted fel igazán ellenállását, azt az ellenállást, ami énerőt ad Erzsike néninek ahhoz, hogy összeszedje magát és méltósággal viselje a hátra lévő időt.
- Most értem, miért a milliárdos-csemete jutott eszembe - sóhajtott fel Miklós. - Vele ugyanezt tettük. Végiggondoltuk vele, mire verheti el a többi pénzét. Azokat a maradék milliárdokat. Minél nagyobb marhaságokra. Megnéztük, mik az Interneten legkeresettebb szavak. Alufelni! Nosza, vegyen negyven ezer alufelnit. Alkalmazzon hidroterápiás péniszedzőt. Méresse fel biorezonanciás állapotát öt percenként. Így ébresztettük fel ellenállását, azt az ellenállást, ami énerőt adott ahhoz, hogy összeszedje magát és az emberi értékekre kezdjen koncentrálni.
Még azt is elmondtuk Klárinak, mennyire nehéz volt úgy dolgoznunk, hogy elkerüljük, nehogy megdobja valamelyik projektünket néhány száz millióval Atek, mert akkor éppen a hitelünket vesztettük volna el.
Tartoztunk ezzel a vallomással Klárának, mert nagy mentálhigiénés segítséget kaptunk tőle. Beláttatta velünk, hogy a személyiség átsüt minden tudományon. Klárát például még akkor is szerettük volna, ha pszichológus...
Most, amikor ezt a számunkra rendkívül fontos esetet megírjuk, hogy még a nyomdában utolérje a könyvet, Erzsike néni él és jól van...

A szerzők: http://www.pszichologusok.hu
Klára: http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/klara.html

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja