SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Különböző bőrszínű ikreket szült a fehér anya - nem akarják elhinni, hogy mindkét baba az ő gyereke

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-27
Az angliai anya újszülöttjei annyira különlegesek, hogy az egész világ felfigyelt rájuk.
Különböző bőrszínű ikreket szült a fehér anya - nem akarják elhinni, hogy mindkét baba az ő gyereke

/Kiemelt képünk illusztráció/

Ahogy telt az idő, egyre kevésbé hasonlítottak egymásra

A 29 éves Chantelle Broughton nagyon várta már, hogy megszülessenek az ikrei. Végül 2022. áprilisában jöttek világra a kicsik, és azonnal nagy érdeklődést váltottak ki a környezetükből. 

Az egyik nővér ugyanis észrevette, hogy az egyik baba egy kicsit sötétebb bőrű,  mint a másik, de a különbség akkor még nem volt nagy, ezért nem tulajdonított neki olyan nagy jelentőséget.
 


 

Az anyát sem érdekelte különösebben a külsejük, inkább annak örült, hogy van két egészséges kisbabája. Ahogy azonban telt az idő, az édesanya észrevette, hogy a babák már nem hasonlítanak annyira egymásra, sőt. Kislánya bőre egyre sötétebb lett, még az apjáénál is sötétebb.
 


 

Az emberek azt kérdezik tőle, hogy mindkettő az övé-e

Az anya azt mondja, hogy babái bőrszínében szerepet játszhatott, hogy anyai nagyapja nigériai, az ikrek apukája, Ashton pedig félig skót, félig jamaikai.

Az emberek nagyon csodálkonak, amikor kiderül, hogy a kicsik ikrek: nem akarják elhinni az anyának, hogy mindkettő az ő gyereke.
 


 

Az ikrek egyébként kétpetéjűek, vagyis különböző genetikájuk van. Így történhet meg, hogy különböző a bőrszínűk, ugyanis olyan rokonságban állnak egymással, mint két testvér. 
 


 

Az anya azt is elmondta, hogy a babák teljesen más személyiségek. Míg kislánya nyugodt és laza, addig kisfia állandó figyelmet szeretne. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja