SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Unger Ágnes


Unger Ágnes
Tomatis és neurofeedback tréner

Tomatis, valamint neurofeedback tréning tanulási, részképesség és magatartászavarokra, hiperaktivitásra, epilepsziára, beszédindításra, beszédhibára, autisztikus tünetekre, down szindrómásoknak, agyvérzés után, hallás-, nagymozgás és finommotorika fejlesztésre.

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/270-33-20
E-mail: ungeragnes@trening-fejlesztes.hu
Honlap: http://www.trening-fejlesztes.hu

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Tomatis módszer kétoldali fülzúgásra

Kedves Doktornő! Érdeklődnék, hogy 10 éve tartó kétoldali fülzúgásra is ajánlott a kezelés? A kiváltó okot nem találják.
Kedves Kérdező!

Szeretném tisztázni: nem vagyok orvos.

A kérdés lényegét tekintve pedig a fülzúgásnak nagyon sok oka lehet. Először a gyökerét kellene megkeresni: lehet fogászati kezelés, nyakcsigolyával összefüggő probléma (meszesedés, baleset....). Sokaknál a stressz vészcsengője, hisz erősödő stressznél erősödik, illetve csökken, ha kisebb a nyomás.

Amennyiben minden orvosi problémát kizártak, nem találták okát, úgy a Tomatis módszerrel csökkenteni lehet a fülzúgást, élhetőbbé lehet vele tenni a hétköznapokat. Sajnos teljesen nem tud tőle elmúlni.

Üdvözlettel:

Unger Ágnes
2018-04-28 11:26:06
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja