SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Unger Ágnes


Unger Ágnes
Tomatis és neurofeedback tréner

Tomatis, valamint neurofeedback tréning tanulási, részképesség és magatartászavarokra, hiperaktivitásra, epilepsziára, beszédindításra, beszédhibára, autisztikus tünetekre, down szindrómásoknak, agyvérzés után, hallás-, nagymozgás és finommotorika fejlesztésre.

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/270-33-20
E-mail: ungeragnes@trening-fejlesztes.hu
Honlap: http://www.trening-fejlesztes.hu

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Mentális és motorikus fejlesztés

Tisztelt Unger Ágnes!
kisfiam 3 éves.mentálisan és motorikusan is jelentősen elmaradott. 2.5 éves kora óta kapaszkodva jár,sétáltatható. 1.5 évesen kúszott, 2 évesen mászott. önállóan még nem jár. 6 hónapos kora óta jártunk Dévény tornára 3 hónapig,majd katona módszerrel fejlesztettük 2.5 éves koráig. 2 éve HRG úszásra járunk,valamint korai fejlesztésben is részt vesz heti 2 alkalommal. eddigi genetika és anyagcsere viszgálataink negatívak. kis étvágyú: 12 kg- 96 cm. szavakat nem mond,csak halandzsázik,ciklizál.
mivel s hogyan lehetne még segíteni átfogó fejlesztését mentálisan és motorikusan egyaránt? esetleg volt már hasonló tapasztalata? köszönöm előre is válaszát.frerna
Tisztelt Anyuka!

Levelét olvasva több kérdés is felvetődött bennem: tudjuk-e, mi okozta ezt a több területet is súlyosan érintő lemaradást? Terhesség / születés / baleset / betegség....?

Voltak hasonló tapasztalataim, de csak a konkrét eset ismeretében, azaz személyes találkozás után tudnék csak arról nyilatkozni, hogy az általam alkalmazott módszerrel tudok-e és mely területeken hozzájárulni gyermeke fejlődéséhez, annak megsegítéséhez.

További kérdésekben szívesen állok rendelkezésére, üdvözlettel:

Unger Ágnes
2013-07-07 10:52:06
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja