SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Mi vár rám?

Kedves Rita!
Azt szeretném tudni, hogy vár-e még rám valami jó dolog szerelem terén, vagy erről már végleg lemondhatok? Nagyon régóta nélkülözök, de nem bírok már többet csalódni. Nem bírok. Születtem: Pécs 1962.05.06. / 00,05 perc. Köszönöm szépen válaszát. Nő kérdező.
Kedves Női kérdező!

Amikor a Szaturnusz visszatér a születéskori helyére lehetőséget kapunk, hogy átgondoljuk és megváltoztassuk az életünk azon teületeit, melyekkel nem vagyunk elégedettek. Ha a hibáinkat feltárjuk, elfogadjuk és szisztemetikusan megpróbálunk javítani, változtatni rajtuk, akkor sikeresebben, boldogabban folytathatjuk a következő életszakaszunkat, azaz “megtanuljuk a Szaturnusz leckéjét”. Ön ezekben az években esett át ezen a szakaszon.

Javaslom, hogy most nagyon komolyan gondolja át, hogy konkrétan mit szeretne a párjától, milyen legyen, miben segítse, miben hibázhat? Aztán azt is vegye számba, hogy az élete folyamán milyenek voltak a férfiak az életében, mit szeretett bennük és mit nem fogadott el, mi idegesítette bennük? Mit mondtak Önről, mit dícsértek Önben és mit vetettek a szemére. Keresse meg a hibákat, mely a jelenlegi csalódottságának az okai. ...és igen tegyen ellene, változtasson önmagán. A párkapcsolat milyensége két ember közös “munkája”, először tegye meg azt, ami Önön múlik és úgy várja az új lehetőséget.

Ön sokszor elég hideg, túl komoly ember benyomását kelti, aki független és nincs szüksége senkire. Viszont Ön úgy érzi, hogy nem értik meg, pedig minden “szükséges dolgot” megtesz az emberekért, de lehet, hogy nem azt adja amire a másik félnek valóban szüksége van? Legyen bátor, nyitott és engedje meg magának, hogy “gyenge nő” legyen, akármi lesz az eredménye. Ne féljen az érzelmektől, a gyengédségtől, amit sokszor a férfitől vár el, (ha megkapja, akkor pedig gyengének, alkalmatlannak látja őt?). A család, az otthon meleg fészek legyen és ezt a nőnek kell megteremtenie.

Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége ezen a területen, forduljon szakemberhez, mert az önismeret által gyorsabban haladhat és szüksége lesz rá, mert a következő időszakban lesz lehetősége újra “vizsgát tenni” a párkapcsolat, szerelem területén.

Sok sikett kívánok!

Tóth Rita
2021-05-13 18:21:43
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja