SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Rita


Tóth Rita
Asztrológia-Tanácsadás-Coaching

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/2355 550

E-mail: sikerkalauzom@gmail.com

Honlap: www.siker-kalauz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tothrita.sikerkalauz

A hozzám fordulóknak abban tudok segíteni, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldást céljaik eléréséhez és az életminőségük javításához.

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Kérdések

Kedves Rita!
Köszönöm a válaszát. Sokat segített. Még három kérdésben szeretném a segítségét kérni. Az adataim: Ózd, 1985.11.11. 23 óra 35 perc. A legfontosabb, hogy vár-e még rám gyermekáldás, szeretném tudni, hogy fog alakulni édesapámmal a kapcsolatom illetve, hogy anyagi téren mit hoz a jövő.
Köszönöm szépen.
Ani
Kedves Ani,

Az apjával a kapcsolat javulhat, amennyiben a kapcsolata önmagával is javul! Az apjával nagyon sok közös vonása van, sőt a véleménye, világlátása nagyon meghatározó az életében. Jó lenne, ha önmagára figyelne, jobban megismerné magát egy szakember segítségével és nem mindig másra, máshová vágyna és nem lenne ilyen bizalmatlan, akkor sokkal boldogabbnak érezné magát. (és a múltkori válaszban írtakat is próbálja ki a mindennapokban. :-))

Szerintem még lesz lehetőség a közeljövőben gyermekre.
Különösebb anyagi változást mostanában nem látok (hacsak nem családi örökséggel kapcsolatban)

Üdvözlettel!

Tóth Rita
2021-05-25 10:23:19
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja