SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Prof. Dr. Balázs Csaba


Prof. Dr. Balázs Csaba
Endokrinológus

A Budai Endokrinközpont specialistája "endokrinológia" témakörben
Kérem, tegye fel kérdéseit, készséggel válaszolok Önnek! Bizalmát köszönöm!

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

immunrendszer

Tisztelt Professzor Úr.

Munkájának régi követője vagyok, illetve páciense is. Köszönettel tartozom, mert Ön által sikerült meggyógyulnom.
Egy kérdést szeretnék feltenni Önnek immunológiai megközelítésből. A barátnőm egyik családtagjának a koronavírus első hulláma alatt derült ki, hogy melanómája van. A lezárások miatt, mivel szüneteltek a sebészeti eljárások a teljes gócos szövetrészt nem sikerült eltávolítani, csak egy részét. Miután megnyitottak a kisebb műtéti eljárások, már feleslegesnek tartották a maradandó szövetrész eltávolítását, mondák, már késő. Ezidő alatt áttétek alakultak ki nála. Fél év alatt rosszindulatú áttét a lágyékrészen, a hasi nyirokcsomók között és a későb a homloklebenynél. Ezek eltávolításra kerültek. Most zajlik a teljes test CT/MR vizsgálat, ennek eredményeit várják, majd ezt követik a kezelések. Szeretnék a családja nevében Öntől pár jó tanácsot elfogadni, hogyan tovább. Sajnos táplálkozásbeli tanácsokat nem kap. Javasoltam neki, hogy szedjen D vitamint, olvastam Öntöl a cikket a D vitamin fontosságáról.
Tudna, pár jó tanácsot írni? Az internet sajnos tele van rengeteg készítménnyel, amik ilyenkor nem tudni csak anyagi javakat szolgálnak-e a forgalmazó javára, vagy segíthetnek-e. És sajnos a legtöbb család nem tudja megvásárolni hosszútávon őket. A lány nagyon fiatal, a harmincas éveiben van, tele reményekkel. Kérem, írjon pár sort, bármi, ami segíthet.
Köszönöm megtisztelő válaszát:
További jó egészséget kívánok.
Tisztelt Kérddező!

Természetesn adok javaslatot, de csa részletesebb, személyre szóló adatok birtokában tehetem. Kérem küldje el a zárójeletés másolatát és az Ön elérhetőségét is.
Tisztelettel:



Prof. Dr. Balázs Csaba
2021-09-01 18:04:23
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja