A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Csapocska Mónika


Csapocska Mónika
szociálpedagógus, life coach

Elérhetőségeim:
E-mail: csapocska.monika@freemail.hu
Honlap: http://csapocskamonika.hu

Bemutatkozás

Csapocska Mónika vagyok, eredeti végzettségem szerint szociálpedagógus, sok éve dolgozom szociális területen, segítõként.

Hosszú ideje keresgélek. Magam sem tudtam, hogy pontosan mit. Talán válaszokat arra, hogy mi miért úgy alakult az életemben, ahogy, miért nem vagyok mindig maradéktalanul boldog.

A napi terhek, családi, munkahelyi problémák, engem is, mint mindenkit, sokszor sodortak olyan helyzetekbe, amiket válságként éltem meg. De a sors, vagy a jószerencse rendszerint hozott olyan  eszközöket  az életembe, amelyekkel gyorsan, könnyen, és önállóan ki tudtam ezekbõl segíteni magam.

Önfejlesztõ, önismereti könyvek sokasága van a könyvespolcomon. A fejemben meg módszerek, technikák, tréningek, gyakorlatok tömkelege.

Az örömet a folyamatokban mindig maga a folyamat, az új és új megismerése, és az emberekkel való találkozás, kommunikáció, együttlét okozta.

2009-ben ismerkedtem meg az Érzelmi Felszabadítás Technikával (Emotional Freedom Techique)  és 2010-ben N. Dénes Évánál terapeuta képesítést szereztem. Azóta is a kedvencem.

A módszert a lélek akupunktúrájának is szokás nevezni. A több ezer éves kínai orvoslás alapjaira épülve a meridiánokban keletkezõ blokkokat oldja azáltal, hogy gyengéden megkopogtatjuk azok bizonyos pontjait. Egyszerûen elsajátítható, bárhol alkalmazható technika, ami akár fizikai, akár lelki problémák esetén meglepõen gyorsan és hatékonyan tud változásokat elõidézni.

2019-ben végeztem el  Polgár Lili Zsuzsanna Life Coach képzését.

A tanfolyam során igen sok boldogító percre, órára tehettem szert. Maga a tanulás is élvezetes volt, mert ezáltal sok új dolgot tudtam meg önmagamról, de igazán emlékezetessé a gyakorlótársakkal eltöltött idõ tette. Megszületett a felismerés is, megtaláltam, amit évek óta kerestem.

Tudom, hogy sokan vannak olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag (egyedüllét, életközép válság, tervezett munkahelyváltás stb. miatt) elakadtak az életükben, és nem látják pontosan az irányt, merre szeretnének haladni.

Tapasztalom folyamatosan, hogy a life coaching az az eszköz, ami ki tud billenteni az egy helyben toporgásból. Emellett rávilágít arra, milyen csodálatosak, tehetségesek, és különlegesek vagyunk mindannyian. Igen, mindannyian. Csak hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni.

A hozzám fordulókat támogató figyelmemmel, kérdéseimmel, Life coaching-gal, ÉFT-vel, egyéb eszközökkel segítem az úton,  aminek során meglelhetik a saját legjobb válaszaikat és megoldásaikat.

Jelentkezéseket privát üzenetben várok. A munka leginkább online formában zajlik, messenger - videóhívásban. Tatabányán van lehetõség személyes találkozásra is.

© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja