SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Beszédes Henrietta


Beszédes Henrietta
Gyereknevelési specialista

Elérhetőségeim:
Honlap: boldoggyerek.com/
Facebook: Boldog gyerekek - A gyereknevelés öröm

Bemutatkozás

Nyitott és érdeklõdõ személy voltam egész életemben, mégis többször éreztem egy olyan érzést, mintha valami gumipók húzna vissza a döntéseimben. Ehhez pedig társítottam több olyan élményt, amit gyerekkoromban szereztem. Nem volt kérdés felnõttként, hogy az újságírói és mûsorvezetõi szakmám mellé, magamat kell formálnom, a személyiségemet kell fejlesztenem, hogy adni tudjak az embereknek rengeteg értéket. Ennek a 8 éves tanulási folyamatnak az lett a vége, hogy megtanultam tanfolyamok során a gyerekek mûködését, az elme mechanizmusát és a viselkedés alapjait. Ezek után már nem volt kérdés számomra, hogyan lesz egy gyerek boldog felnõtt és mik azok az állandó hibák és rossz minták, amiket hordozunk magunkkal.

Ezt akarom neked is megtanítani gyereknevelési specialistaként, hogy a kisgyerekkortól kezdve, a rettegett kamaszkorig hogyan lesz egy szülõ magabiztos és miként kell reagálnom váratlan vagy akár mindennapos nehéz helyzetekre a gyereknevelésben, hogy a család minden tagja élvezze a szerepét.

Amiben segíteni tudok:

  • hisztikezelés
  • testvér-viszony
  • tanulási elakadás okai szellemi szinten
  • együttmûködés kialakítása könnyedén
  • kamaszok helyes nevelése kulcsadatokkal
  • helyes szabályozás elnyomás nélkül

Online konzultációkkal és a webshopban található oktatóanyagokkal tudom segíteni a szülõket. 2021-ben megírtam a 10 szabály a sikeres gyereknevelésért címû könyvem.

A szerkesztő ajánlja