SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Bach virágterápia, visszatérõ tünetek

Jó napot Kedves Mariann!
Már 6 éve küzdök depresszióval és pánikbetegséggel. Két évig gyógyszeres kezelést kaptam, amit szépen lassan le tudtam tenni. Azóta tünetmentes voltam, illetve ha voltak is tüneteim nem súlyosak. Viszont sokat szorongtam az elmúlt időben, ezért gondoltam kipróbálom a Bach virágterápiát. 3 hete kezdtem használni, azóta elég erősen visszatértek mind a depresszió, mind a pánik tünetei. A napokban mintha már kicsit enyhültek volna, de teljesen nem tüntek el. Meddig tarthat ez az állapot? Lehetséges hogy a cseppek idézték elő a tüneteket? És még 3 het szedés után is jelen vannak? Köszönöm válaszát!
Jó napot!

A szakszerű válaszhoz tudnom kellene, hogy pontosan milyen esszenciákat szed és naponta hányszor. A kérdésére a válaszom röviden: igen, előidézhetnek elsődleges rosszabbodást, de ez egyéntől függ, hogy kinél mennyi ideig tart. A terapeuták ilyenkor szokták kérni a beteget, hogy ne hagyja abba a cseppek szedését, csak csökkentse az adagot és/vagy a gyakoriságot, és előbb-utóbb mindenki túllendül a negatív állapoton, majd megkezdődhet az igazi gyógyulás.

Berényi Mariann
2019-07-13 22:21:44
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja