SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bader György


Bader György
Pszichológus, asztrológus, tanár, családállító

pszichológus, Hellinger-féle családállító, asztrológus, Bach-virágterapeuta


Elérhetőségeim:
Cím: 7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.
Telefon: 06-30/940-67-89
E-mail: info@pramana.hu
Honlap: http://www.pramana.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Szerelmi háromszög

Kedves György! Kapcsolati hullámvölgyben vagyunk a férjemmel.36 éve vagyunk együtt ebből 33éve házasok 3 felnőtt fiúnk van akik már kirepültek a családi fészekből.A gondok ez év március 11-én kezdődtek a férjemről és alkalmi partneàéről készültek fotók egy éjszakai klubban ahogy szórakoztak.Ez az alkalmi partner 1998-ban a férjem életársa volt 8 hó365napig ,lelépet és ott hagyott 2 kicsi gyerekkel,aztán visszajött hozzám .De nem tudom miért?Közben kiderült ,hogy terhes lettem a 3.gyermekemmel vagyis az élettársát megcsalta velem.Sajnos a férjem nem a hűség mintaképe 2015-ben is volt egy ilyen jellegű probléma vele, de azon túljutottunk.De most úgy ézzem betelt a pohár nem bírom tovább ha bár azt bízonygatja engem szeret mivel velem van avval csak összetalálkozott Nem bizom benne és nem tudok megbocsájtani neki.Környezetembe mondják váljak el tőle ne tűrjem ezt a sok megalázást ,sőt 25 évvel ezelőtt már el kellett volna válni tőle.Van -e szerelmi kapcsolata evvel a nővel? Higyek-e neki? Lehetek-e még boldog a férjemmel? Adataim Miskolc 1971.0723 09:36 férjemmé Szolnok 1968.0416.07:15.Várom válaszát.Köszönettel:Andrea
Kedves Andrea,

ha már többedszer fordul elő, hogy valaki (mint jelen esetben a férje) külső kapcsolatot létesít házasságban élve, akkor az általában azt szokta jelenteni, hogy komoly belső munka nélkül ebből a működésből - csak azért, mert fogadkozik - nem szokott tudni kilépni.

Ebből kifolyólag a kérdésére valahogy úgy hangozhatna a válasz, hogy amennyiben a férje készen állna akár párterápiára, akár önismereti munkára, akkor van esély; ha nem, akkor az ő részéről nagy valószínűséggel maradna az, ami eddig is volt (már csak azért is, mert az eddigi esetekből azt tanulta meg, hogy előbb-utóbb azért rendeződik valahogy a helyzet).

Hogy a férjének jelenleg van-e szerelmi kapcsolata, azt sajnos horoszkópból nem tudom megválaszolni. És természetesen lehet még boldog a férjével - ha sikerül az eddigi működést átalakítaniuk egy olyan kapcsolattá, amiben kölcsönösen meg tudnak bízni egymásban (ezért is írtam a párterápiát/önismereti munkát, mert amikor egy kapcsolat eljut abba a fázisba, mint ami a leveléből kicsendül, akkor ott megérett az idő a változtatásra).

Ami viszont elég tisztán látszik a horoszkópjukból az az, hogy nemcsak a férje vágyik a változatosságra, hanem Ön is; csak az Ön személyiség-szerkezete olyan, hogy erősebb Önben a megfelelésvágy és a bűntelennek/tisztának megmaradás vágya, semmint hogy megengedhette volna magának, hogy leérzékelje önmagában is a másra vágyást.

És ha végül nem sikerülne valamilyen belső munka segítségével beléptetni a kapcsolatukat egy újfajta működésbe (mert a férfiak döntő többsége sajnos nem szokott nyitott lenni az ilyenfajta segítség igénybevételére), akkor azt javaslom, hogy készítsen két listát: az elsőbe azt írja össze, hogy mit vesztene, ha kilép a házasságból, a másikba pedig azt, hogy mit nyerne ezzel a lépéssel. Aztán ha elkészült a két lista (érdemes több napon keresztül írogatni, és vissza-visszatérni hozzá, újragondolva az egyes tételeket), akkor adjon magának pár hetet, hogy ezek alapján eldönthesse, hogy mi is lenne az Ön számára legoptimálisabb döntés.

A (körülményekhez képest) legjobbakat kívánva, üdvözlettel:

Bader György
2023-06-18 19:08:42
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja