A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Haséneklő" kislány hagyta szavak nélkül a zsűrit - szó szerint

Teszáry Nikolett - 2017-06-13
Egy 12 éves amerikai kislány a tehetségkutatón úgy tarolta le a mezőnyt, hogy közben szinte ki sem nyitotta a száját. Elképesztően ügyes és tehetséges hasbeszélőként megénekeltette bábját, méghozzá nem is akármilyen színvonalon. Ha nem hiszed, nézd meg a videót!
"Haséneklő" kislány hagyta szavak nélkül a zsűrit - szó szerint

Az Amerika Tehetségei (America’s Got Talent) című műsorból származó videók időnként bejárják a világot, gyakran bukkannak igazi gyöngyszemekre a tengerentúli tehetségkutató zsűritagjai. Az újabb egyedülálló produkció, mely lázban tartja az embereket hetek óta, lenyűgözte a sokat látott kritikusokat és nézőket egyaránt.

Darcy Linne 12 éves, és profikat megszégyenítően ügyes hasbeszélő. A műsorba kis barátjával, Petuniával érkezett, aki egyébként egy nagyon csinos nyuszihölgy. A zsűritagok eleinte azt hitték, Darcy csak beszéltetni fogja a bábot, azonban amikor felcsendült a zene, „Petunia” bejelentette, hogy énekelni fog.

A két kis hölgyemény nem is akármilyen dalt választott – a Porgy és Bess egyik áriája, a Summertime csendül fel:

A dalt Petunia hiba nélkül adja elő – közben Darcy-t nem igazán hagyja érvényesülni –, és mire az utolsó, leheletfinom magas hangot is kiénekli, a zsűri és a közönség felállva tapsol. A lenyűgöző produkció után Darcy azt is elmondja, hogyan kezdődött a karrierje: félénk volt, ezért kért édesanyjától egy bábot, melyet meg is kapott a 10. születésnapjára – most pedig itt áll, és a nagy álmát váltja valóra.

Darcy-t természetesen mindenki megdicséri az értékelőben, ám a végén olyasmi történik, ami még az America’s Got Talent színpadán sem gyakori: az egyik zsűritag – a Spice Girls-ből ismert Mel B – megnyomja az arany gombot. Ennek jelentése, hogy Darcy és Petunia további válogató nélkül kerül az élő showba. Az ügyes kis előadóművésznél és édesanyjánál ekkor eltörik a mécses, miközben mindenki felállva ünnepli a kislányt és óriási sikerét. A libabőr garantált, Darcyról pedig biztosan hallunk még.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja