A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Tóth Éva Mária


Tóth Éva Mária
Családterápiás konzultációk, személyközpontú tanácsadás

Elérhetőségeim:
Mobil: +36-30-306-0171
E-mail: lelekfono@gmail.com
Honlap: www.lelekfono.hu
Facebook: Lélekfonó
Skype: evamariatoth

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

elhidegülés

Kedves Szakértő!
Barátnőmmel közel 5 éve élünk együtt, már egy ideje foglalkoztat a házasság és a gyermekvállalás kérdése is. De az utóbbi időben, mintha elhidegült volna a párom, elhanyagolja a házimunkát (én csinálom meg helyette), nem nyitott a közös programokra, állandóan csak a mobilját nyomogatja, már az is felmerült bennem, hogy megcsal. Vagy lehet, hogy ez csak a pandémiás bezártság miatt alakult ki nála? A párkapcsolati terápia segíthetne ezen, érdemes lenne kipróbálnunk?
Előre is köszönöm a válaszát!
Köszönöm bizalmát!

Érdemes volna megnézni, hogy történt-e valamilyen esemény, a bezárkozás kezdetén. A pandémia utóhatásai sokféleképpen jelennek meg. Azonban fontos tudni, hogy feltehetően a már meglévő eddig nem kimondott, nevén nevezett nehézségeket nagyítja most fel, teszi láthatóvá. Nagyon fontos, hogy Ön észreveszi a kapcsolatuk változását, és tenni szeretne érte. A párkapcsolati terápia célja, hogy egy biztonságos közeget teremtve, lehetőséget és támogatást nyújtson a pár tagjainak az egymás előtti szabad vélemény nyilvánításhoz. Ha még kérdése van, várom szeretettel!

Tóth Éva Mária
2021-09-12 22:32:08
Olvasói értékelés: 5/5

családterápia

Kedves Éva
Pontosan minől áll egy családterápia?
Szemezek vele, széthullott a család és mindent megtennék
de nincs rálágtásom, hohgy nekünk való e
A családterápia egy 6-12 alkalmas folyamat, ahol feltérképezzük közösen, mi az a dinamika ami nem jó egyik vagy másik családtagnak, ami jelen esetben a széthulláshoz vezetet. Min lehetne változtatni, hogyan? Ki mit tud ebbe belerakni? Kinek mire van szüksége, hogy a család egy szabad keret legyen, ahhoz hogy a családban mindenki megtalálja a saját személyiségfejlődéséhez szükséges támogatást és teret.
Nem bűnbak keresés zajlik, hanem a családtagok között fennálló dinamika láthatóvá tétele.

A családterápiás ülések 1.5 órásak és 2 hetente zajlanak. Fontos, hogy a család tagjai motíváltak legyenek a változás létrehozásában. Együtt lakjanak.

Ha bármilyen kérdése van, írjon bátran!

Üdvözlettel

Tóth Éva Mária
2021-06-09 22:28:19
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja