SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Szélsõséges éjszakai élet

Kedves Gyury! A tanácsát szeretném kérni. Jó pár éve tart a problémám. Szélsőségesen éjszakai életet élek, éjjel majdnem mindig fennvagyok. Ha 3-4 órát alszom előtte, akkor is. Sőt volt hogy másfél órák után keltem fel. Ha (akár nagyon) sokat vagyok fenn előtte, akkor is ez van többnyire. Egyszerűen felébredek és fenn vagyok. Nagyon nehezen is alszom el. Az életritmusom természetesen felborult, kiszámíthatatlan lett. Kétsėgbeejtő, kimerítő a helyzetem. Mindenféle lelki megoldást próbáltam már, amire egyedül képes voltam. Csak akkor volt többször hetekig-hónapokig átállás, amikor feladtam az egészet és bíztam az Istenben, hogy segít. De újra visszaestem. Talán a magány az oka, mert az éjjel kinzóbb, talán ezért virrasztok, de ez nem szándėkos egyáltalán. Régen is éjjeli bagoly voltam, nincs is ezzel baj de nem ennyire! Miért lehet ez és mit tegyek Ön szerint, hogy végre normálisabb életritmusom és ezzel életem legyen?

Köszönettel Veronika
Kedves kérdező!
Ezen a tanácsom nélkül is tud változtatni, főleg ha ez nem okoz különösebb ptoblémát napközben. 😊
Üdvözlettel

Papp Gyury
2019-03-23 20:18:49
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja