SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Fojtogatós álom

Tisztelt Szakértő,
egyszer világos nappaltörtént velem a következő: félálomban lehettem, és hirtelen olyat éreztem, amit filmben láttam azelőtt: amikor valaki rá nyom egy párnát az ágyban fekvő arcára, hogy megfojtsa. Nem tudtam megmozdulni, szólni sem tudtam volna, én nem hanyatt feküdtem, hanem oldalamon, és úgy éreztem "a párnát", és "tudtam", h ki akar megfojtani, h megszabaduljon tőlem... Az nem egy szellem volt, élő személy. Valójában nem állt ott senki, személy. Majd hirtelen vége szakadt az érzésnek (párna-nyomásnak), és én azt gondoltam, rossz állapotban vagyok lelkileg, azért volt ez az élmény...
Később húgomnak elmeséltem ezt, mire ő azt mondta, régen ő ezt lepedővel álmodta, éjjel, mármint, h valaki lepedővel akarta megfojtani őt. És ugyanazt a személyt "tudta", hogy meg akarja őt ölni, akit én is gondoltam a párnás esetnél. Mivel ez a valóságban nem történt meg, lehetséges, hogy előző életünkben mindkettőnket ez a személy megfojtott, és előjött ez a tapasztalat, vagy ilyen furán működik az elménk a testvéremmel, és nincs ennek olyan alapja, h előző életünkben megtörtént?
Emiatt nem szeretném Önt felkeresni, de ha itt tud vmit válaszolni, köszönettel veszem.
Tisztelettel
Egy nem egyszerű sorsú nő.
:) Szintén javasolnám, mint az előző kérdezőnek, hogy 18 óra után keressen meg telefonon, mert szükség van némi személyes összehangolódásra. Köszönöm :)

Papp Gyury
2017-12-01 11:53:26
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja