SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Fiatalkori szerelmem újra és újra felbukkan

Tisztelt Szakerto! A kovetkezo dologban szeretnek segitseget kerni Ontol. Fiatal koromban nagyon szerelmes voltam egy fiuba, mindkettonk reszerol szerelem volt, de valahogy mindig felrecsusztak a dolgok koztunk, nem lett komoly kapcsolat belole.Amikor veletlenul osszefutottunk, minden talalkozas erzelmileg nagyon felkavart.Az eletem minden szakaszaban felbukkant, gondoltam ra, amikor parkapcsolatban voltam neha azt kivantam bar lenne velem.Hosszu idore teljesen elveszitettuk egymast, semmit nem hallottam rola, majd egy munkahelyi pletyka hatasara rakerestem a neten. Erzelmileg ismet felkavart, jobban mint valaha. Rengeteg emleket orzok a szivemben amik elojottek es elkezdtek olyan emlekek is feljonni, amelyek csodalkozassal toltottek el. NEm tudom hogy ez a tudatalatti varazslatos hatalmanak tulajdonithato vagy valami masnak. Hosszabb ideje parkapcsolatban elek, gyermekem is szuletett, de amiota ratalaltam, nem tudok ellenallni a kisertesnek es rendszeresen rakeresek, valami orult vonzalom, ero hajt, holott tudom hogy semmi ertelme. Keresem a valaszt, hogy miert nem sikerul lezarnom a multat, milyen cellal bukkan fel ez a ferfi az eletemben. SEgitseget elore is koszonom. Tisztelettel : K.
Kedves K! :)
A leírt érzéseknek KETTŐ oka is lehet.
Az első: Van kettőjük között valami LEZÁRATLAN érzelmi kapcsolat, ami tudat alatt motiválja azt a belső vágyat, hogy tovább lépése érdekében LEZÁRJA azt!
A második, kissé bonyolultabb! :)
A LÉLEK földi inkarnációja előtt az életprogramjába beépít olyan egyezségeket más lelkekkel, ami abban segít, hogy megtapasztalhassa azokat az ÉRZÉSEKET, ami az ÉLET FELADATA.
A LÉTKORSZAK váltás kezdete óta (2012. 12. 21.) - óta, ami még mindig tart, nincsenek hatással az előző életek ( az előző létkorszak) kapcsolati karmái - jelenlegi életünkre - többnyire, de nincsenek éles határok. A LÉLEK CSALÁDOK, ahol ezek az egyezségek köttetnek, átrendeződés alatt vannak, a RÉGEBBI lelkek kirezegnek, és ÚJ lelkekkel lépünk ÚJ, és mélyebb érzelmi kapcsolatba.
Az ÚJ létkorszak elején már MOST érzékelhető a DÖNTÉSEK következményeinek nagyon gyors érzékelése, és egyre erősebb a magunkkal kötött kompromisszumok felismerése, és hárítása.
Szívünk - érzelmeink, DÖNTÉSEI egyre jobban érvényesülnek az EGÓ-nk által sugallt döntési mechanizmusban, ami SZERETETTELJESSÉ teszi életünket.
Naponta találkozom hasonló szituációkkal, így esete nem számít egyedinek.
Sokat számít, egy-egy esetben a MEGÉRTÉS, az ÖSSZEFÜGGÉSEK megértése! EZT csak az ÖNMAGUNKKAL - való ŐSZINTE SZEMBESÜLÉSE tud csak segíteni, érzéseink felvállalása, és annak kikommunikálása MINDEN ÉRINTETTEL! :)
Vannak olyan lehetőségek, amik ezt az érzelmi folyamatot felgyorsíthatja, illetve segít lezárni - ez is csak DÖNTÉS kérdése. :)
Ha további segítségre van szüksége - várom személyes jelentkezését.
További áldott életet: gyury


Papp Gyury
2016-06-26 07:19:47
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja