SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT
Orsolics Zoltán Zénó


Orsolics Zoltán Zénó
Szociális szakember, ifjúsági tanácsadó

Nem boldogul kamasz gyermekével? Az, az érzése, hogy esetleg drogokat fogyaszt? Nem tud megbízni gyermekében, esetleg úgy érzi, nem tehet semmit a kapcsolatukért?

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/315-57-46
E-mail: info@kamaszszerviz.hu
Honlap: http://www.kamaszszerviz.hu
             http://www.drogtanacsado.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Témakörök

összes téma      15 éves     17 éves     18 éves     19 éves     abortusz     aggódás     aggódó anyuka     alkohol     alkoholista anya     alkoholista apa     apa     átalakulás     bentlakásos     beteg     bezárkózás     bizalmatlanság     bizalom     biztonság     cigi     családi probléma     csalódás     csavargás     csúnya beszéd     diszkalkulia     dohányzik     drog     dühkitörések     egyedül nevelés     együtt élés     elengedés     elfogadás     elkényeztetett gyerek     elköltözés     elõítélet     érzékeny     férfi minta     fiam     fiú     fiúk nevelése     függõség     gondnokság     gyûlölet     gyámság     gyengeség     gyerek     gyermekelhelyezés     gyermeknevelés     gyermekpszichiátria     gyermekpszichológus     hazudás     hazudik     hiányzás     intimitás     iskola     iskolai hiányzás     kamasz     kamaszkori problémák     kapcsolat     kiabálás     konfliktus     kórház     kudarc     külön élés     lány     láthatás     leválás     megalázás     mentor     mindent megtehet     motiváció     nehéz ébredés     nehéz életszakasz     nehézség     nem jár iskolába     nem jön haza     nem mond igazat     nem tisztel     nevelés     nevelési problémák     öngyilkosság     pártfogó     pénz     pénztelenség     probléma     problémás kamasz     pubertás     rehab otthon     rehabilitáció     rettegés     rocker     segítség     serdülõ     suli     szerelem     szex     szökés     szülõk     tanulás     tehetetlen     terhesség     tinédzser     tini     tini lány     unoka     vadaskert     válás     verekedés     viselkedés     visszabeszél     visszafelesel     zsarolják     zsebpénz  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Kocsmába járó felnõtt fiatalemberre hogyan tudnék hatni?

Tiszrelt Szakértő úr!
A fiam felnőtt fiatalember, a mindennapokban a ügyesen tesz dolgát, bár velem gyakran agresszív. A legnagyobb gondom az, ha kimegy a kocsmába, reggel jön haza. Ott sajnos már nem mindig a barátaival marad, hanem aki éppen akad. Szeretnék vele beszélni, hogy ez nem helyes, de általában meg se hallgat. Tudnék valahogy hatni rá?

Köszönöttel: KE
Tisztelt KE!
Ön azt írja, hogy fia felnőtt fiatalember és ügyesen teszi a dolgát a mindennapokban.
Tehát alapvetően megállja a helyét a világban. Büszke lehet rá. Azt javaslom, hogy úgy próbáljon hozzá közelebb kerülni, hogy elismeri, bátorítja, megerősíti őt abban amit tesz. A kapcsolat a legfontosabb, tehát ne kritizálja és ne bírálja. Próbáljon spontán közelebb kerülni hozzá, hogy azt érezze, hogy becsüli.



Orsolics Zoltán Zénó
2015-08-31 08:02:17
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja