SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Feng shui

Kedves Bernadett!

Többletterületre tehetek szélcsengőt, vagy metszett kristályt, ?,
Ugyanis egy többletterületen ( nagyon kicsi rész DK, D , 2,5 nm)van két ajtó egymássl szembe és két nagy ablak ,vagyis az egész helyiség csak ajtó és ablak, ez egy kis többletterület.
Hogy tudom orvosolni és mivel ezt a többletteületet?
Tv a hálóba( tudom nem jó, de nem tudom hová tenni, mert nincs nappali)most D van, szeretném átteni az Ény területre , jó ötlet ez?

Köszönöm.
Üdv. Éva
Kedves Éva!

Szélcsengőt csak a szabályos vagy hiányos életterületre helyezhetünk.
Metszett kristályt viszont nyugodtan használhat a többlet területen. A DK és D többletterületen a túlzott energiák elvezetésére nagyon erős hatást lehet elérni narancssárga és sárga színű kristállyal. Közepesen erős hatása van a fehér és gyengébb hatása van a tűz színű kristálynak.
Lehet még alkalmazni többlet területre spirált is. Interneten utána lehet nézni. Vagy a metszett kristályt, vagy spirált.

A tv víz elemű tárgy, inkább a lakás fa elemű területére érdemes helyezni, hogy megfelelően tudjon energetizálni: D, DK, illetve víz területre: É.
Ha a hálószoba nem ezeken a területeken áll, és fontos oda a tv, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy hálón belül hova helyezi azt, nem fog jól energetizálni. Ekkor másképpen szükséges a háló területét feng shui szerint harmonizálni.

Remélem, tudtam segíteni:



Oláh Bernadett
2021-04-26 11:19:03
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja