SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Nováky Rita


Nováky Rita
Szülésznő

Munkahelyem: a Kútvölgyi Kórház szülészete

Elérhetőségem:
Honlap: http://www.szuleszno.hu

Témakörök

összes téma      hasfájás     hcg szint     missed ab     streptococcus     vesemedence tágulat  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Terhességgel kapcsolatos kérdõív

Tisztelt Nováky Rita!

Nem is igazán kérdéssel, ellenben egy nagy kéréssel fordulnék Önhöz! A győri Széchenyi István Egyetem végzős szülésznő szakos hallgatója vagyok és most írom a szakdolgozatom. Kutatásom alapja egy kérdőív, ami a szülésznőket és a védőnőket célozza meg. Dolgozatom címe:
„A kóros terhességek epigenetikai vonatkozásainak és a magzati ártalmak prevenciós lehetőségeinek kapcsolata a szülészetben”
Kérdőívem célja: felmérni a szakdolgozók ismeretit a témára vonatkozóan. Nagy segítség lenne, kitöltené és, ha megosztaná a kérdőívem linkjét az oldalán, illetve elküldi szülésznő és védőnő ismerőseinek is, elmondhatatlanul hálás lennék érte! :)

Próbáltam írni Önnek e-mailt a rita.novaky@szuleszno.hu-ra de valamiért visszadobta a levelet a Gmail, miszerint nincs ilyen e-mail cím. Remélem nem gond, hogy itt próbáltam elérni Önt!

Elnézést kérek, ha zavartam!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm előre is!

Üdvözlettel: Nagy Bernadett, végzős szülésznő szakos hallgató

Kedves Bernadett,
kérlek, írj a novaky.rita@szuleszno.hu e-mail címre, hogy válaszolni tudjak. Az a helyzet, hogy a honlapomra nem tudom feltenni, mert valami miatt nem tudok belépni. Talán rendszerhiba lehet.
A facebook-on láttam hivatása szülésznő című csoportot, ott is próbálkozhatsz.
Kétszer is elolvastam a szakdolgozatod címét, és, bár perinatális szaktanácsadó is vagyok, nemcsak szülésznő, de nem értettem meg, hogy mit is akar mondani. Nem mesélnél róla, ha írsz?
Hátha megértem...
szeretettel üdvözöllek: Rita



Nováky Rita
2015-11-29 21:32:51
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja