SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Makra Ildikó Judit


Makra Ildikó Judit
Írásjavító grafo-pedagógus

Rajzelemzés és íráselemzés

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/529-89-12 (18 h.-tól - 21 h.-ig)
E-mail: grafobazis@gmail.com
Honlap: http://www.grafomotoros.hu
             http://www.iraszavar.hu

Bemutatkozás

Kiemelten ÍRÁSJAVÍTÁSsal foglalkozom

Pedagógus, Grafológus szakoktató-szaktanácsadó vagyok, diszgráfia prevenció és korrekció a szakterületem.

Nemcsak óvodásokat, hanem általános- és középiskolásokat, ill. fõiskolai hallgatókat is fogadok.

Olvasható írást alakítunk a klienssel közösen, mely által életútját is befolyásoló pozitív változások jönnek létre. Nemcsak írása, de személyisége is fejlõdik általa.

Kizárólag egyéni fejlesztést alkalmazok személyes beszélgetés és célzott képességfelmérés után. Természetesen grafológusként készítek a felméréshez kapcsolódóan egy rövid személyiségelemzést is, és a kapott eredmények fényében személyre szabott célmeghatározást és egyénre szabott feladatsort készítek.


A grafikus - finom motoros képességfelmérés saját módszeremmel történik. A kapott eredmények szerint lehet kérni iskola elõkészítõ, finom mozgást fejlesztõ-, grafomotoros fejlesztést, rajzkészség fejlesztést, írás elõkészítést, írásképrendezést, íráskorrekciós együttmûködést. A felmérésben  rajz- és íráselemzés is helyet kap, de csak a teljes eredményt közlöm.

Mivel több gyermeknél negatívan befolyásolja a felvételit, érettségit az írás olvashatatlansága vagy gyenge minõsége, így felnõttkorig íráskorrekciót is végzek interaktív grafoterápiával.

Ezzel dolgozunk a pácienssel a 1117 Budapest, Budafoki út 81., 2. emelet 4. szám alatt lévõ rendelõmben minden szombaton, valamint péntekenként a 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. szám alatt lévõ Pagoda Tanodában.
A foglalkozások, felmérések, tanácsadás is itt történik elõzetes bejelentkezés után.

  • A foglalkozásokon agykontrollt, kineziológiai feszültségoldást, kézmasszázst, relaxáló gyakorlatokat is alkalmazva, a finom-motorika fejlesztését végzem a részképességzavarok okát felderítve, egyénre szabott játékos, jó hangulatú fejlesztõ foglalkozásokon.

Elõtte és utána fotók az írásváltozásról, illetve rajzkészség fejlõdésérõl:

Írásváltozás (elõtte-utána)

rajzkészség felõdése (elõtte és utána)

 

A szerkesztő ajánlja