SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony
Kulcsár-Domján Rita - szabadságon


Kulcsár-Domján Rita - szabadságon
Konduktor-tanító, pedagógus

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/628-60-02
E-mail: konduktivrehabilitacio@gmail.com

A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Bemutatkozás

Nevem, Kulcsár-Domján Rita. Egyeseknek konduktor, másoknak tanító néni vagyok, a lányomnak Anya, a férjemnek Társ. Magamnak pedig örök Talány.  
 
A legelsõ kérdés, a konduktorságé. Ki vagyok, mi vagyok, mit csinálok? Elsõsorban központi idegrendszer sérült-, megkésett mozgásfejlõdésû-, sajátos nevelés igényû gyermekek-, valamint Parkinson kór-, Sclerosis Multiplex-, Stroke diagnózisú felnõttek gyógyító konduktív nevelésével foglalkozom.
 
A „gondviselés” hozott erre az útra, ahol sok rokonlélekre találtam küldetéseim során. Férjemmel, aki szintén „zenész” jártuk be-, s dolgoztunk e széles Nagyvilágban különbözõ külföldi táborokban, intézményekben. A „másfajta” kultúrákból, fejlesztési módszerekbõl, csapatmunkából tanulva szélesítettem, és szélesítem látóköröm, keresem, tanulom és tanulmányozom az új lehetõségeket, terápiás eljárásokat.
 
De most, leginkább mégis Anya vagyok, s a fõ feladatom az Anyaság misztériumát felfedezni, s elmerülni benne. Ez már a második felvonás. S ki hitte volna, milyen nehéz is lehet mindez. Erre sem kaptunk prospektust, használati utasítást tíz pontban. Így maradnak a kérdés hegyek, a tapasztalások, a tévedéshegyek és az arról való lekecmergések. 
 
Jelenleg arról írok, ami engem is foglalkoztat, fejlõdésrõl, nevelésrõl, inspiráló környezetrõl. Bár igazolt babázás miatt reakcióidõm kissé kitolódik (3-5 munkanap), vállalok telefonos, skype-os és személyes konzultációt is, valamint sok szeretettel várok leveleket, kérdéseket, fontos, vagy annak vélt témákat, amirõl együtt gondolkodhatunk!
A szerkesztő ajánlja