SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Katona Renáta


Katona Renáta
Személyi edző, gyermekfitnesz oktató és életmód tanácsadó

Elérhetőségeim:
E-mail:info@centraltrening.hu
Honlap: http://www.centraltrening.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Testsólycsökkentés endomorf testalkat esetén

Kedves Renáta!

Remélem tudsz nekem segíteni. Nem tudom, hogy kezdjek ugyanis a dolgokhoz.30 éves,2 gyerekes anyuka vagyok. 162 cm és 70 kg. Szóval kövér vagyok , én úgy gondolom. És ez már nagyon zavar. Nem tudom, mit csináljak. Időm nincs a gyerekek mellet tornázni járni, itthon is elég nehéz. Összevissza étkezem, most arra kezdtem el figyelni, hogy legalább 2 liter vizet igyak naponta. Olvastam 1 cikkedet és szerintem endomorf testalkat típusba tartozom. Nem tudom, hogy mit mozogjak és hogyan. Leginkább a hasammal a vagyok elégedetlen, szépen kinyúlt a bőr a szülések után. Szóval, tanácstalan vagyok, és szeretnék Tőled komplett tanácsot kérni, étkezésre,mozgásra is.Előre is köszönöm szépen a választ! Minden jót! Üdv.
Kedves Kérdező,
köszönöm kérdésed,sajnos itt nagyon nehéz kérdésedre konkrét választ adni.
Bár azt írod, összevissza étkezel és nincs időd mozogni, pedig kitűzött célod a testsúlycsökkentés, sajnos másképp nem kivitelezhető. Mindenek előtt határozd el Magad, készíts napirendet, feladatlistát, majd tartsd Magad hozzá.
Az endomorf testalkatúaknak a szénhidrát az ellenségük, így ezt nagyobb mennyiségben kerüld el. Személyre szabott tervekért keress a fenti elèrhetőségek egyikén.


Katona Renáta
2014-03-22 16:03:57
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja