SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Horváth Tibor György


Horváth Tibor György
Napelemes fűtésrendszerek szakértője

Elérhetőségek:
Telefon: 06-30/3966-871
Weblap:www.solarheating.hu
Email: napelemesfutes@gmail.com

solarheating01@gmail.com




Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Fogyasztás csökkentése

mi vettünk a férjemmel két napelemes lámpát és az világit éjjel aszobába akisgyerek miatt is. most vettünk egy fagyasztót a kategoriás gorenje 80 literes, mennyivel lesz több a fogyasztás. kérdés mikor fogyaszt jobban az auto ha telivan tankolva vagy ha mindig csak 3 ezerért? igaz az hogy a tv sokat fogyasztja az energiát?
Tisztelt Érdeklődő!

* A fagyasztó prospektusában szerepel annak elektromos energia fogyasztási értéke. Ezt mindig a gyártó adja meg.

* Az autó fogyasztási értékét nem befolyásolja, hogy Önök háromezerért, vagy 10 ezerért tankolnak bele. Ha viszont csökkenteni szeretnék a gépjármű fogyasztását, akkor egyrészt a vezetéstechnikán kell változtatni, másrészt több gyártó is hirdet beszerelhető fogyasztás csökkentőt, mellyel 5-15%-kal csökkentheti a fogyasztott benzin mennyiségét.

* A TV típusától függően változik annak elektromos energiaigénye. Egy régi, csöves TV, valamint egy Plazma TV több energiát fogyaszt, mint az LCD képernyős. Adatokat a gyártó prospektusában talál.

Horváth Tibor György
2008-07-12 18:16:30
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja